bende sattırmam babam desin 15 yine sattırmam![]()
Her gördüğümde maşallah dediğim , çok güzel ve özel bir araba..Allah sahibine güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.... Yalnız sarı SI kimin arabası bilmiyorum ama geçen gün gördüm çok güzel olmuş , Her iki arabayada 41 kere maşallah...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
güzel araç kazasız belasız kullanın laguna eki şık oLmuş
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
LT ile ilgili komik bir olay yaşadım, paylaşıyım istedim..
Sanayide yıkamacıya gittim 21Turbo yu yıkadık pakladık , Yıkamadaki arkadaş , ' Abi bu akşam kandıra yolunda 106GTI ile 206RC deniyeceklermiş , ben gidicem sende gelirmisin'' dedi.. 206RC kiminmiş diye sordum , buralarda geziyo abi mavi renkli 41AD plakalı dedi ,![]()
, dedim allah allah benimde mavi renkli , 41 AD plakalı RC im var ama , akşamki denemeden haberim yok
Sonra anlaşıldı , Ömer in bir arkadaşı benim bir arkadaşıma sölemiş , o bladere söylemiş.. Baya bi muhabbet dönmüş..
![]()
O akşam Typer larla kandıra yoluna gittik , gitmişkende Turbolu TypeR la gazlayalım dedik iyi oldu.... Boşlukta Süleyman ın vtec ile RC yi ufaktan denedik biz dönerken polis amcalar herzamanki yerlerini alıyodu...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Walla o vteci biz boy boy geçtikte Rc'y bilmem.Ama şunu diyim RC stocksa onuda rahat geçeriz.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Abi büyüğümsün ama şunu söliyim biz şimdiye kadar hiç klavyede kalmadık allah a şükür bizi tanımıosun sanırım azda olsa.Bu akşam arayın rc yi eğer stocksa gelelim deneyelim.
Ha stock deil derseniz biliosun ztn muhabbeti sınıflar denk olmamasına rağmen stock olduğu için deniyoruz diğer türlü saçmalık olur bunu az işten anlayan herkez böyle bilir.Ama dediğim gibi sotcksa hiç problem yok bizim araçta chip filtre eksoz var ne hafifletme ne bişey bu akşam deneriz.Klvaye adamlığı işlerini çoktan yedik bitirdik biz bunuda ekliyim.Yenisiniz sanırım burda
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Klavye konusunda yazdığımı yanlış anlamışsın yada ben hatalı bir cümle kurmuşum.. Öncelikle istemeden de olsa had aşan bir çümle kurduysam kusuruma bakma...
Anlatmak istediğim araba ne kadar güçlü olursa olsun , gazlarken ufacık bir buji kablosu sorunu yada vites kaçırma gibi birsürü aksilikler başa gelebiliyor.. Klavye adamlığı gibi bir yakıştırma yapmayı zaten kandime yakıştırmam... Bu şekilde anlaşıldıysam yanlış anlaşılmışım..
Araba deneme konusunda bir iddam yok.. 3-5 arkadaş bir araya gelip çay kahve içip muhabbetin dibine vurduktan sonra yolda arabaları denemek zaten güzel olan ortamın cilası oluyor..( ki sizi bu gözle görüyorum ) Ama öbür türlü benim arabam geçer senin araban geçer dialoğuyla gazı alıp Kandıra yoluna çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana...
RC tamamen standart , son susturucu ve filtre var.. Cilo RS beni geçiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)