maşallah cok guzel araç sade
konuşma cihan sizde gebzelisiniz
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı konuşma cihan sizde gebzelisiniz Puahhahaha İzmit'e gelin ben göstercem sana
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Puahhahaha İzmit'e gelin ben göstercem sana Yok Kanka Kandırıyolar Bızı Gelıces Gelıces DIe
VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu gidişe bi son ver artık King olmaktan vazgeç
gelıoz be kardesım yaa tapa gaz=)
cıhan dun 200km yapmıssınızdır sanırım kanka kaldı 1000km sonra slm vermeyin mümkünse hehehehe
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı gelıoz be kardesım yaa tapa gaz=) Yok Kanka Mumkunse Sen Tapa GAz Yapma Kulaklarımı Kaybetmek Istemıyorum vtecburac Nickli Üyeden Alıntı cıhan dun 200km yapmıssınızdır sanırım kanka kaldı 1000km sonra slm vermeyin mümkünse hehehehe Aaaaa Kanka Nıe Ole DIosun Senın Sansın Yok Mu
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Yok Kanka Mumkunse Sen Tapa GAz Yapma Kulaklarımı Kaybetmek Istemıyorum Aaaaa Kanka Nıe Ole DIosun Senın Sansın Yok Mu ehehe vardır illaki ama pe nin karsısında şansım olmaz inşalah
Haydin afyona sucuğa.Maksat rodajı bitirek
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı cıhan dun 200km yapmıssınızdır sanırım kanka kaldı 1000km sonra slm vermeyin mümkünse hehehehe Kanka öyle deme, ne haddimize,karşımızda sen varsan gaza basmak yok
GARAJ İZMİT
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı cıhan dun 200km yapmıssınızdır sanırım kanka kaldı 1000km sonra slm vermeyin mümkünse hehehehe Kanka 250 km yedik Bundan sora şehir içi yavaş yavaş Kanka bizim aramızda öle muhabbet olmaz biliosun 2 PE de senindir kardeşim her zaman
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Herkez neden her kocaeli'liyi gebze li sanıyor Bizim için ha ist. ha gebze alakamız yok Çook uzağız Ne onlar bizi tanır ne biz onları İst.e daha yakınlar bizden plakanız 41 yetmezmi
Ek b16 swap Ek 1.8 strokır Ek 1.9 strokır Ek b20 n/a Ep3 type-R STOCH...
tam bir otoban faresi olmuş
http://img65.imageshack.us/img65/1941/316qn5fz.jpg MediterraNe TuninG
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Arda ile telefonda demin konuştuk ılk tanısmamız ılk foto
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı plakanız 41 yetmezmi Peki öyle olsun Bu Avcılar'daki yada B.Çekmece'deki bi adama Pendik'deki bi arabayı oda 34 diye sormak gibi bişey ama dediğin gibi olsun
ardacngns Nickli Üyeden Alıntı ılk tanısmamız ılk foto Kanka ayağına sağlık Geldin muhabbet ettik Fotoda güzel çıkmış Bundan sonra birlikteyiz inşallah Bu akşam ararım seni Arda otourup bizim çocuklar sen ben falan çay içelim
tamam kardesım aksam otururuz bı yerde
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Foto ezmiş kanka eline sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları