Corsa 1.3 Cdti

Thread: Corsa 1.3 Cdti

1. levent's Avatar

levent said:
    Soldaki gösterge boost sanırım, daha yakın bi fotosu varmı abi acaba? bende boost göstergesi alıcamda konumlandırmayı görmek için

2. Corsa 1.3 Cdti

carpediem said:
    Teşekkür Ederim Tunç.

Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!

3. tolga900's Avatar

tolga900 said:
    ruhi ruhi sende gel

4. Corsa 1.3 Cdti

carpediem said:
    Quote Originally Posted by tolga900 View Post
    ruhi ruhi sende gel
    gelayım tolgaaaa
    Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!

5. levent's Avatar

levent said:
    teşekkür ederim abi foto için

6. Corsa 1.3 Cdti

carpediem said:

Smile

Quote Originally Posted by lewo_rolla View Post
    teşekkür ederim abi foto için
    rica ederim

7. Corsa 1.3 Cdti

angarali said:
    abi ben senin arabanı adanada görüyorum çok güzel kazasız belasız kullan ama
    bence tek hatası var plakasını neden koyu yazdırmıyorsun çok sırıtıyor valla
    bir de merak ediyorum arabanın fiyatı ne kadar ikinci el mesela sen satacak olsan ????

8. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    çok güzel olmuş jr gsi imkansız ama birde gsi jantı bulunsa süper

9. Corsa 1.3 Cdti

carpediem said:
    Quote Originally Posted by angarali View Post
    abi ben senin arabanı adanada görüyorum çok güzel kazasız belasız kullan ama
    bence tek hatası var plakasını neden koyu yazdırmıyorsun çok sırıtıyor valla
    bir de merak ediyorum arabanın fiyatı ne kadar ikinci el mesela sen satacak olsan ????
    1,5 yıl kadar önce sattım arabayı

10. Corsa 1.3 Cdti

chn_s2k said:
    maşallah çok şık allah kaza bela vermesin