Orhanım,bu güzel bakışın için teşekkürler.Zaten atmosferikte son nokta da DE106 olacak inşallah :icon_tup:
Printable View
darkred teşekkürler dostum.Ama ben siyahta gövde rengi olmasını veya bu şekilde kaplamayı tercih ediyorum :)
çok güzel maşallah
Sağolasın yılmaztokay dostum.Bu arada evet darkred kardeşim,zevkler ;)
İşte jant budur. Maşallah çok beyendim, jantlarda çok yakışmış :)
Bence; ya önde ki morettaları sökün ya da arkaya da takın :)
stoplar orjinal olsa daha güzel durur bence,masallah :)
maşallah kazasız belasız.çakili foto süper olmuş:)
Maşallah çok güzel duruyor gerçekten.
kazasız belasız binmek nasip etsin allah.çok güzel görünüyor.farlar çok hoşuma gitti.ilk kez gördüm bu farlardan.angel eye farın camını çıkartmış 3d yapmış gibi.çok hoş duruyo.
Maşallah çok güzel olmuş özellikle jantları ve chucky'yi beğendim :D
Bir tek plaka dikkatimi çekti app daha çok yakışabilir. kazasız belasız..
Masallah ;)
maşallah... harika:icon_tup:
10 num. Hastayım bu jantlara kazasız inş
DogukanB,sierra rs,berkred,HarunToprak,mixercempl,Boozer,kolaylı,o zzi41,paliojet...Hepinize çok içten teşekkür ederim.Morette Far ve Compomotive Jant 106 için bambaşka bir güzellik diye düşünüyorum zaten.Tabii ki herkesin bir tarzı,bir zevki vardır :) Bu arada APP plakalarım da,sağolsun Nazmi Abi tarafından gönderildi.Ama henüz takmadım.En kısa zamanda takacağım onu da ;)
sahibinin dostum olması bir yana gerçekçi olmam gerekirse en ufak detaylarına kadar büyük bir zevkle kişiselleştirilmiş,büyük bir titizlikle bakılmış,emek harcanmış,özen gösterilmiş el emeği göz nuru bir araçtır.eski bir 106 sahibi olaraktan az çok bu arabaları bildiğim kadarıyla diyeceğim şudur ki; stock! bir motor ile ankaranın en iyi yürüyen 106sıdır..iddialı bir araç için iddialı laflar etmek gerekir tabi.dikkat:fabrika çıkışı orjinal teybi cd player lıdır bu aracın.yaşıtlarına rağmen dipdiri duran ve zevkine boyatılMAMIŞ(!)nadir 106lardandır.allah kaza bela vermesin kardeşim
Teveccühün Burak kardeşim benim.Haklısın,her noktasında emek var ZT106'nın ve en ufak çakma çukma işler yapılmadı.Yürüründe de maaşallahı var doğru,unutulmasın ki;İt ürür ZT106 yürür:icon_tup: Türkiye'deki birkaç sayıdaki Boyasız-Hatasız 106'lardan biri olması da onu ayrı bir dirilikte tutuyor tabii ki...
Tüm güzel dileklerin için teşekkürler :)
Jantlar , farlar & sis kapaklari en can alici detaylar bence .. Hos & sade , avrupai :) Kazasiz belasiz cezasiz gunlerde kullanman dileklerimle .. MasALLAH Rallye kapaklarida sitede amma dolasti :) Goruntu bitti biraz da mekanige gir :) Nurettin spec sanzimani mi almistim ondan , kral adam iyiligini gordum :) Ve ne jantlarda ki folyolari sok , ne de arkalara flans tak :) Sahsi fikrimdir , saygilar ..
Uyuz kanka :D sende biliyorsun ki degme ustalar var oyle bir el isciligi yapiyorlar ki orjinal mi? replica mi? anlayamiyorsun .. sende daha iyi biliyorsun bunlari :)
Bi goruste Morettenin orjinal olup olmadigini anlarim deme :)
Adamlar farlari zaten teker teker satiyor , the original :D
Inadina laf soyluyorum sana haha ..
Serdar,kardeşim çok çok teşekkür ederim verdiğin destek ve güzel dileklerin için :) Sefa_vts arkadaşımız da kendi zevkince yorum yaptı tabi :) Merak etme,hiç bir yeriyle oynamıyorum şu an için ZT106'nın :D Yalnızca APP'lerimi bir ara takarım.