masallah cok güzel
Printable View
masallah cok güzel
Gerçekten maşallahı var.
Sade abartıya gidilmeden güzelleşmiş tek beğenmediğim stoplar oldu ama çok güzel stop dışında kazasız belasız sürüşler :)
maşallah çok güzell, kazasız belasız cezasız...jantların fiyatı nedir acaba.. ?
Kud106,-ER-,onursoytam...Çok teşekkür ederim ve hepimize kazasız belasız inşallah.Stopları değiştirmeyi düşünmüyorum,çünkü çok seviyorum ledli stobu :) Jantların orjinal fiyatı da 525 Sterlin'dir sitesinde...
chucky bitirdi olayı :D :D maşallahg aracınıza çok hoş gerçekten. kazasız belasız
JDM VTİ ve elpadre,çok teşekkürler.Evet Chucky vazgeçilmez Rallye pilotumuz :surucu:
arabanızın maşallahı var gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim.Benim önerilerim kaput keşke mat olmasaydı ve bu araca bir çift kırmızı ledli stop iyi giderdi tabi öneri bunlar zevkler ve renkler,alttaki araç yüzünden sırf bu ara 106'lara takmış durumdayım :D
http://www.ressim.net/out.php/i645856_pfback2009-02.jpg
Maşalla,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..Güzel duruyor makine:)
Jantlar, folyo kaplamalar,sis kapakları, farlar ve stoplar dışında çok güzel maşallah...:)
ALLAH kaza bela vermesin...
kanka maaşallah.....Ankaranın stock en cigerli 106 sı......jantlar farlar duruş harika.....ben arabasına bu kadar deger veren heralde baska insan tanımadım....boyasız bu kadar güzel duranınıda görmedim daha.....herseyiyle benim gözümde 10 numara olan bir araba.....3m carbonlarda ayrı bir hava katmış....tekrardan maaşallah nazarlardan gözlerden uzak olur inşallah......106 sı güzel insanlıgı arabasından daha güzel kardeşim kazasız belasız kullan inşallah....
Kardeşim maşallah senin araçta çok güzelmiş. Kazasız belasız kullan. Siyah beyaz uyumu iyi olmuş.
Eyvallah kardeşim ;)
kanka şu yaptırdığın APP leride takta tam olsun :)
Takacağım kanka,1-2 projem var ;)
kazasız belasız günlere keşke farlar orj kalsaymış birde kaputta mat siyah kaplama var sanırsam bu 2sinin orjinale çevirirsen araç daha güzel durur bence ;)