aracım 92 model 1,7 motor. bir ay önce ilk sahibinden zorla satın aldım :) Şimdilik biniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Printable View
aracım 92 model 1,7 motor. bir ay önce ilk sahibinden zorla satın aldım :) Şimdilik biniyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
maşallah
sıfır gibi resmen
çok iyi:)
Maşallah arabanın molekülleri cok güzelmiş :)
92 model 11 binde hay maşallahh harbiden unutmuslar bu arabayı biyerlerde yıllar sonra hatırlamıslar :) kazasız belasız nazarsız kullanmanızı dilerimmm...
Masallah nostalji kokuyor. Hep boyle kalmasi dilegiyle
ayhan kardeşim bunu bi ara getir yaa hayırlı olsun haberimiz olmadı maşallah allah nazarlardan saklasın. bu aracın esnemesi süspansiyonu beni hasta ediiyor eski 302 otobüsler gibi aynı kafa sallar.. kazasız belasız çok temiz..:icon_tup:
çok orjinal :)
iyi günlerde kullanın
merak ettim yeni kokusu duruyor mu ?
orjinalliğinin bozulmaması dileklerimle =)
maşallah...
Maşallah,sizde uzun yıllar kazasız,belasız kullanabilirsiniz inşallah..Tamamen stock kalır umarım,Ama güzel bir cilayla çok daha hoş görünür..:):icon_tup:
Not:Arayınca böyle temiz ve düşük km'li araçlar bulunuyor,eski komsularımdan birinin 95 E36 Compact'ı daha gecen sene 10.000 bakıma girdi:D
KOCA KOCA maşallah ALLAH kaza bela vermesin inşallah . . .
önceki sahibi aracını parası battığından filan almış heralde 20 sene binmediğine göre
walla cok ıyımıs ya saka gıbı :D kazasız belasız masallah
ooohaaa diyesim geldi :) maşşaallah
çok fenaa...
maaşallah araç çok güzel dıştan guzel bir pasta cila ile daha diri durur birde ön tampon altında bir parça sarkmış oda halledilse güzel olur
aracın özel bir hikayesi varmıymış niye saklamış eski sahibi ?
hay maşallah,kazasız belasız binin
vayyy maşallah..bendede sene 2003 orjinal mi orjinal son kasa çıkan 96 model concorde vardı deri koltuklu filan uçak gibi arabaydı:icon_tup:
kapı kollarının jelatini bile duruyor, normalde araç teslim edilirken gösterge, kapı kolları vs jelatinleri sökerler. Özel olarak sökülmemiş sanırım. Nazar değmesin.