çok gusel bir kasa masallah cok sık duruyor araç hayırlı olsun kazasız belasız
En begendigim kasa, En begendigim renk. Hep aklimda ama bir turlu cesaret edemedim. Dilerim daha guzel olur daha afilli. Gule gule kullanin.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Maşallah,kazasız belasız iyi günlerde kullanın..Bir Mercedes fanatiği olarak sahip olmak istediğim araçlardan bir tanesidir bu kasa...
Daha sonra jant değiştireceğinizi söylemişsiniz zaten;AMG'nin jant modellerinden biri iyi gider bu araca kesinlikle..![]()
Allah kaza bela vermesin, mercedesin yaptığı en güzel kasalardan biri bence![]()
Maşallah.Çok güzel.Kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Maşalllah allah kaza bela vermesin.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Fotolar b.evler anadolu lisesinde mi çekildi?4senem geçti orda yaw (=
maşallah çok şık
bendede eskı kasa mercedeslere karsı baya bı hastalık arttı bu aralar, bende kapora verdım w115 kasaya bakalım hayırlısı![]()
Mercedes'in en guzel kasasi bence.Jant olarak onerim var:klasik 8 delik Mercedes janti kibar ve sade durur kanimca.Keyifli surusler arkadasim.
Fena alet.Kazasız belasız.
Lpg li mi acaba?
Yakıt durumu nasıl şehir içi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)