orjinalci arkadaştan ozel bı topik altında alışweriş yapalım
telif hakkı sizde değilse t.t ındırımlı sedan tayyar alalım ne dersınız arkadaslar![]()
orjinalci arkadaştan ozel bı topik altında alışweriş yapalım
telif hakkı sizde değilse t.t ındırımlı sedan tayyar alalım ne dersınız arkadaslar![]()
ya yine diyorum fd1 kasa daha iyisi varsa çıksın bende görüyüm![]()
aracı tanımayan kalmadı44 kayıtlı kullanıcı 1
amaç araca piyasa yaptırmak başlıkta ilgiyi çekmek için :P
senin ultra typeR makineden sonra s2000 güvensiz ve güçsüz gelir. 2kişilik,4 kapılı,tavanı kumaştan, Allah göstermesin gökten bi meteor düşseki tr deki tek sedan typeR sahibisin düşse düşse senin arabana düşer ,kucağında bir taşla haber bültenlerine çıkarsın.bide piyasada 4 çeker s2000 de yok biraz sakat olur![]()
Dr.ECU
aynen öle güvensiz araba
ya birisi şu konu başlağını değiştirsin bende sedan typer zannettim meğerse sedan tayyarmış![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
başlık typer sedan görünümlü civic olmalıydı![]()
muharrem dün akşam bi sesler duydum ben mahallede
sen miydin?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
isteyen istediği gibi görsün araba iyi gidiyo bana yetiyo yeteri kadar popüler daha ne olsun
bende gerçek sandım, çakmaymış peh.
http://www.sahibinden.com/sedan_type...QQdisplayitem?
Araban maşallah güzel,hoşta tutarsız yazdığın için millet üstüne gelir böyle Burası TechTurkeyReplika Sedan Type-R Civic yazsaydın en başta inan hiç bukadar üzerine gidilmezdi..Neyse güle güle kullan..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Konuyu Toplam 45 üye okuyor. (45 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mmustu, 10ur_K, @Lp2, ahmet3425, ahmetbaha-drs, alp1903, aTaBeY, BMK TypeR, brv, CeSaNCeEm, Cihan Çizmeci, coskan, crazydog, DR059, dragstar, egeturbo, escape, Frid, Germanian, gpmjet, ismail sarpkaya, Ludacris, LZJ, mehzent, merttepe, morgy_drag, mtechh, ocean0636, omR35, orhansah, raikonen-tr, rider, serkan demir, Spawn, srknzfr, TheAce, type r sedan, uqr, VolcanoS, Vtec, YUSUF, zafer_0403, _muhaRRem, _sinan_, __fT__
![]()
ezzzdiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)