Ekstra:
Real Deeptone Sessiz Performans egsoz.Universal değil Araca uyumlu
Amerikan park ve sinyaller.
8000k Xenon
2.ton cam filmi
Spor amortisör ve yay.
Usb Mp3 çalar.
Aklıma gelmeyen bi kaç şey daha olabilir
mazur görün
Ekstra:
Real Deeptone Sessiz Performans egsoz.Universal değil Araca uyumlu
Amerikan park ve sinyaller.
8000k Xenon
2.ton cam filmi
Spor amortisör ve yay.
Usb Mp3 çalar.
Aklıma gelmeyen bi kaç şey daha olabilir
mazur görün
Güzel araç.Maşallah kazasız belasız.
kardeşim benim maşallah diyorum gördüğüm en temiz sport bu cok aradın ama tamda istediğin gibisini buldun kazasız belasız binmek nasip olsun ....
araca yaptıklarını arac üzerinde bulunan ekstralarıda eklersen ilk post a daha güzel olur dinçerim..
tekrar kazasız belasız kardeşim...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah cümlemize kazasız belasız binmek nasip etsin.
Evren bana diyorsunda asıl temiz 106 tıyı sen kaptın![]()
Ooo baya güzelleşmiş görmeyeliMaşallah Dinçer böyle çok tatlı olmuş araba
Kazasız belasız olsun
![]()
EMC
ne güzel düşmüş clio öyle...sade ve çok şık...maşallah kazasız belasız...
Maşallah araca kazasız belasız işallah, yalnız arka tampondaki çıkartmayı beyenmedimBiliyorum EGT'nin stickerı ama bence pek hoş olmamış. Bu arada Eskişehir'de tekrar bir hareketlenme mi var yoksa bana mı öle geliyor
![]()
Maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah. 3 ay önce arkadaşım alana kadar soğuk baktığım bir arabaydı.Kullanınca işler değişti.
Arka plakalıktan kurtulup orj. kısa bir anten taktınmı(öle mod. gri falan değil) dahada güzel olur.Bu arada arka biraz fazla mı sabık? Fotolar mı aldatıyor? Arka öne göre şöyle 2 cm yukarda oldumu daha makbul benim zevkime göre
Özet:Maşallah![]()
eski zamanlarda vardı 10 araba adam gibi. şimdi var 20 araba ve takım ruhu var çok ta abartmayın eski hali o kadar vardıda 1 tane dostluk neden yok ?
Önemli olan dostluklar biz sitemizi bu yüzden kurduk .
Araba dersen seneye 2 araç projem olacak inş. Nasip olursa 306 gti yada Clio Rs alacağım .hasip nasip![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)