hafta sonu aracı yakından görme fırsaını bulduk araç gercekten çok kendini belli edior zaten maşallah allah kaza bela göstermesin![]()
hafta sonu aracı yakından görme fırsaını bulduk araç gercekten çok kendini belli edior zaten maşallah allah kaza bela göstermesin![]()
41 kere maşallah,1-2 aydır arkadas başımın etini yiyip duruyordu temiz bir rsi fiesta'dan iyi yürür diye sen cıktın karsımızaileriki zamanlarda müsait bi havada bakarız istersen. tekrardan kazasız belasız cok güzel aracın
![]()
Williams 1 adet Kabataş set üstünde yatıyor. Aracın durumu gayet iyi, istenirse alınabilirİlgililere duyurulur
![]()
güzelmiş, ilerde çok param olursa ben de alacağım bunlardan.
Aynısının yeşilini 1998 senesinde almıştım. Yani tam 12 sene öncePlakası 34 DAD 47 idi. O zaman daha 1 yaşındaydı alet. Çok popüler makianalardı o zamanlar RSI' lar. Hele o orta konsoldaki 3 adet gösterge arabanın resmen görsel ruhunu değiştiriyordu.
Eğer yeni aldıysan bazı konularda tecrübeli biri olarak sana birkaç tüyo verebilirim;
Motor kulakları aşırı zayıftır. Sert vites geçişlerinde dikkat et çok kolay kopar. Mutlaka her ay kontrol ettir. Kendin bile kontrol edebilirsin.
Orjinali leylek gibidir. Hemen kıçtan bırakıverir. Koni takarak çok akıllıca bir hareket yapmışsın.
Lastik yanak kalınlığını biraz incelt. Yaklaşık 1-1.5 boy net alırsın
RS' lerin 15 OZ ları gerçekten çok hafif jantlar. Ben benim RS' in OZ' larını üzerinde 195/50/15 lastik ile tarttığımda 13kg gelmişlerdi. Lastiği çıkarırsan Jantın nekadar hafif olduğunu tahmin edebilirsinBelki senin şimdiki jantların ile aynı bile olabilir. Belki daha da hafif.
Şanzumanı çok kısadır. Neredeyse 100km yi görmeden 2 yi bitirir. Yanlış hatırlamıyorsam 6400dd ' de keser. Ancak 8v olması nedeni ile üstlerde erken biter. O nedenle mutlaka yazılım, headers ve iyi bir CAI desteği ile makinayı çok iyi hale getirirsin. Draglarda gerçekten yere iyi tutunup çok iyi sonuçlar çıkaran bir makinadır.
Bundan sonra RS' e terfi eder aralarındaki uçurumugörme şansını yakalarsın inşallah
Kazasız belası kullanman dileği ile.
bende kullandım 1 sene rengide aynıydı 8 valf olmasına ragmen çılgın bi makineydi
o zamanlar bana göre ( hondayı bilmezken) o makineyle bi kazamız oldu duran golf ve astraya arkadan 110 la çarpışmada ilk çarptığım astra arka cama kadar girmişti bizde pek bişey yoktu çok sağlam şaseleri varmış o zaman şahit oldum
kazasız belasız diyorum
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Kanka sende filtre varmış bende oda yokFull+full Stock
Yaw deneme bahane birbirimizi görmüş oluruz. zaten 1 ay oldu alalı kimse ile deneyemedim içimde ukte kaldı maksat muhabbet. Bide arabanın gidişini çözemedim denemiş görmüş olurum.
Abi teşekkür ederim. aldık yaptık bişiyler gerçi görsel takılıyoruz amakonu açıcam yakında güzel foto çekemedim henüz.
Arkadaşında konusunu mundar ettik kusura bakmasın![]()
Yavru Ceylanım.
Maşallah Tekrar.
İçime Bu Sefer Sindi işte. Nokta Atışı Yaptın yine.
Çok Beğendiğim, Yürürünü Sevdiğim Bir Araç.
Kazasız Belasız Çiçeem![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allah kaza bela vermesin güzel araba.. Bi ara ben de düşünmüştüm..
Kulak olayını çok kişiden duydum, motor kulağının mümkünse poliüretan olanını falan bak derim..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
vayyy erenim hayırlı olsun demek sonunda aldın rsi
bende diyorum bu resimlerin cekildiği yeri bi yerlerden tanıyorum meğersem okanların evin onuymus![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)