Kazasız belasız lezzetli olmuş..
kazasız belasız cok guzelmiş ya!!
Yorumlar icin herkeze tesekkurler.
Kullandigim Turbo buyuk oldugu icin bazi baska turbolardan daga gec spool ediyor ama bu guce ulasmam icin bu boyutta bir turbo almam gerekiyordu.
Turbo 4000 de Spool etmeye basliyor. 6700-6800 gibi full boost yapiyor. Fuel cut im da yok 9300 e kadar gidebiliyorum.
Manifold sorusu icin de, manifold equal lenght turbular manifold. S2000 ler icin psi basina en cok guc veren manifold bu.
BATIKAN
çok güzel olmuş kazasız belasız.. 400mt. zamanı nedir acaba?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu arada Supercharger sorusu icin de:
Supercharger normalde 7psi basiyo. Yaklasik 300whp (360hp) yapiyor. Ben ufak kasnak la bunu 11 psi a cikardim. Bunun sonunda 355whp yapti. Tork da 209lb/ft idi. Bizim supercharger lar Mustang Cobra lar gibi ses cikarmiyor. Bizimkisi Centrifugal Supercharger ve gucu kayistan aliyor. Bu yuzden VTEC oncesi cok bi guc artisi goremedim. Anca anca 30whp artis vardi. VTEC den sonra bi anda deliriyodu. Daha da hizlandirmak istesem cok pahaliya mal olucakti cunku artik en max larina yaklasmistim. Bu yuzden Turbo yapmayi tercih ettim. Cok memnunum keske basindan Turbo yapsaymisim
BATIKAN
kazasiz belasiz kullan öncelikle..
batikan yakit olarak ne kullaniyorsun;
sunco 96 ya da vp 100 gibi bisey mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
kazasız belasız iyi günlerde kullan.çok ama çok mükemmel bir araç olmuş
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
[QUOTE=TURBO_S2K;70219]Acikcasi ben senin sorunu anlayamadim. Arabada yapilan herseyin listesi var ilk sayfada zaten. Yani 450whp cok mu demek istedin?
arkadaşın bahsettiği listede piston ve kol markalarıda yazmıyınca iilaki merak uyandırıyo stock makinamı diye ama tabikide bunlar bu güçlerde tabiki forged olanlarla değişmiştir..![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bizde onu merak edioruz listede yazmıor arac stock mu yoksa internalda oynama varmı bunu merak ettim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)