inş. herşey istediğin gibi olur:)
Printable View
ben İstanbula gelemem bu aralar ama olurda sen Ankaraya geldiğinde mutlaka haber ver görüşelim biraderim,
Radyatör aslında büyük ama yinede yetmeyecek gibi duruyor. Yağ soğutmalı takmıştım.
allah güzel günlerde gazlamayı nasip etsin:)
Beyinsiz çevirttirmem kanka :)
165 km gitti devammmmm
hayırlı olsun :)
bugun canlı gördum maşalllah saat gıbı calışıyor rodajdan sonra turbodan önce vtecde 9cr kac hp verıyormuş bir ölcelim:)
Allah utandırmasın Tayfun hayırlısı olsun
Hayırlı olsun , Allah utandırmasın işin önemli kısmı bitmiş bir kaç nacizane tavsiye ,
Radyatör önemli o radyatör ile fan kapanmaz mümkünse güzel bir fan ile beraber,
Mishimoto fiyat olarak uygun ve çok güzel bir radyatör kullanmışdım tavsiye ederim.Fanı alırken cfm değerlerine bakarak seçebilirsin.
Termostat ve fan müşürü mutlaka değişmediysen değiş oem yada düşük dereceli aftermarket kullan. Allah korusun bütün emekler bu kadar küçük parçalar da gidebiliyor..
Hondanın ateşlemesi yeterli external msd bobin vs. gerek yok çoğu chine malı zaten oem daha iyi , Orji bujileri turbo ile kullanmıycaksın sanırım gap aralığını ayarlmadan bol bol missfire yapar.Soğuk buji kullanman en iyi seçim olur
200 km devammmm.
Cengiz p28 + neptune veya Üntar kardeşimin kanıma girmesi ile Aem EMS bakalım EMS daha yakın gibi şuan.
Arda çok teşekkür ederim rodajta şuan hepsi yeterli fanı bol bol açıyor kontrol ediyoruzz Swordda gördü bugün.
Sağol Eser kardeşim.
140 olurmuyuz la :)
Teşekkür ederim sağolasın.
s300 var bende sıfır düşünürsen aklında olsun mrk