Maşallah çok temiz ..
Printable View
Maşallah çok temiz ..
kardeşımm masaallah renk ıkızım on numara oldu en iyisini yaptın okadar para vercene bunları alman alah kaza bela vermesın ıns .bu arada sımdı gelelim basıklık konsuna sımdı gel 15 lerle otmesı deıl ole:D
abi maşşallahı var arabanın
heyy Maşallah be cikss olmuş kanka
Yaza gelde manitalarla yanlayalım
maşşalah allah kazabela vermesin bebem
replica deil orjinal bmw janti oldugu icin cogu replicadan fazlaya geldi :) saol yorumlarin icin, sis farina laf bekliyodum sasirttin :D 15-17 farketmez bendeki marspiyeller oldugu surece senden alcagim :D
o allahin emride yengeyi nasil atlaticaksin :D
ahhh yaa bizdede aynı renk,aynı kasa full 3.20 vardı yaa sattık onu hatırladım şimdi tıpa tıp aynısı üzüldüm şimdi:( maşallah çok güzel aracın on numara olmuş
maşallah, güle güle kullan. bende öncelikle BBs sonra Msport jant taraftarıyım. gerisi yalan gibi geliyor bana:)
doğan görünümlü şahin :D
masallah kazasiz balasiz kardes ;)
tesekkurler,istedigim gibi 2sindende bulamadim en guzeli bunlar oldu memnunum :)
alacali buzagi diil en azindan :D + ne zaman deniyoruz yaptigin atarlari yedircem sana :D :soru:
tesekkurler abi :)
maaşallah gerçektende e36 nın yeri her zaman bambaşkadır ,,,,timucum seninde eline sağlık pek güzel çekmişssin :) ...........
çok ii olmuş araba böyle, yavaş yavaş aile modundan çıkıyor araç.
süper tek kelime ile bmw her model kalite kokuyor :)
ustadım arabanın dgerını bıl bendede 3.28 wardı 36 1 hafta oldu satalı vw bora aldım 2005 keyıfı baska bmw ozledım ınan..
nadir temizlikte gördüğüm bir e36 sedan maaşallahı var arabanızın allah kaza bela vermesin