tunç cidden maşallah, arabamız zaten güzel. fotolardada aynen süper çıkmış. timunun elinde sağılık. techturkey adana fotoğraf müdürü :D ilk görenlerden biri bendim jantları :D
Printable View
tunç cidden maşallah, arabamız zaten güzel. fotolardada aynen süper çıkmış. timunun elinde sağılık. techturkey adana fotoğraf müdürü :D ilk görenlerden biri bendim jantları :D
Maşallah.
M kapı çıtalarının olmaması sırıtıyor biraz.
yankee like that baby :D:D:DAlıntı:
tunch maşalla kardeşim çoook yakışmış jantlar Allah kaza bela ceza vermesin işalla :)
tymu bey ışığınız bol olsun efenim :D:D:D kardeşim eline saglık fotolar süper :)
Teşekkürler efedim :D chevy yi bekliyorum :D
şevinin fotolar fena olacak :D
reno spring mi bu ? :D
kardesım m tamponu falan ok gıbı olmus...:)makına sıyah gıbı...ama motorsport jantı daha gusel olurdu kanımca..kazasız belasız cezasız bın kardesım...
güle güle kullanın dostum bende bunların coupesine hastayom beyaa
Ayarlarız :D
saolasin kemalcan :) motorsportundan tut bbs e keskine kadar hepsini dusundum baktim arastirdim ama en mantiklisi bunlar oldu,replica 10-12 yillik kaynakli jantlara garip fiyatlar isteniyor bana gore degmez o yuzden motorsport yok ustunde :) 18 takmak istemedigim icinde bbs replicasi falan filan yerine bunlari uygun gordum :)
tesekkur ettim abi :)
m contour olsaydi dusunmeden m kapi citalari yapardim :) fazla kalin duruyolar bence yinede tesekkurler yorumun icin :)
saolasin kankiiii :) e21in fotolarini artik beklemeye baslayalim mi?
yok hayir broadway bu cift cam otomatik merkezi kilit filan var :D
hayırlı olsun jantlar on numara olmus fotolar desen diyecek bişeyim yok tymu'm BEBEGIMIN :) ellerıne saglık bıde bufur ve anfı taktıkmı dahada guzel olucak kanımca:))))
allah kaza bela vermesin çok şık duruyor direksiyon aslında ayarlayabilirseniz davul direksiyon 10 numara durur diye düşünüyorum
silah yazıcagıma siyah yazmısım neyin kafasını yasıom anlamadım kı...:hahaha::hahaha:
Allah içine sindirsin kirve...
jantlar tahminlerimin ötesinde yakışmış.
kazasız belasız güzel günlerde olsun:p:icon_tup:
maşallah çok güzel bir araç.eskiden bizdede vardı 318is.
valla bekliyorum senden haber :)
tesekkur ederim :) kullanimi keyifli bi arac
tesekkurler kirvem :) ama yinede yaza merso kardesligi yapiyoruz e ve c ile cesmede bosa cirpinma :D
orjinalini cikarmak istemiyorum ama yinede tesekkurler :)
antalyada harman dali oynuyon galiba :D
cok sade ve sık kazasız belasız cok gusel duruyor aracın