maşallah yan tarafdaki ( adı şimdi aklıma gelmedi) cam çıtalarının krom olması hem aracı klasik bi görünümde gösteriyo jantlarda arabaya cuk oturmuş mükemmel olmuş arabanın kendisi zaten süper maşallah kazasız belasız
maşallah yan tarafdaki ( adı şimdi aklıma gelmedi) cam çıtalarının krom olması hem aracı klasik bi görünümde gösteriyo jantlarda arabaya cuk oturmuş mükemmel olmuş arabanın kendisi zaten süper maşallah kazasız belasız
[QUOTE=olivera7;1343958]Yapma ya üzüldüm gerçekten, demek temiz 335 bulmak da zormuşİnşallah kısa zamanda düzgün bitane bulursun kardeşim... 335 bulamazsan temiz bir E39 M5i kesinlikle öneririm
Çok teşekkür ederim
Sağolasın abicim, bu akşam ayarlayabilirsek bir atraksiyon yapalım, hafta sonu yine yokum ben ne yazık ki, yok bize tatil falan![]()
Arkadaşlar aracın güncel hali 1. sayfada ilk mesajda. Bakalım beğenecek misiniz![]()
Masallah cok güzel olmus.. Kazasız belasız..
Canlısını da yanlıs hatırlamıosam 2 gün önce Arcadiumun orda gördüm..![]()
Maşallah yeni tamponlar güzel olmuş gerçi ben eski arka tamponu daha çok beğeniyorum ama bu yeni arka tamponada daha büyük, tamponu doldurucak slash cut birer egzoz, tam tampon hizzasında biticek şekilde çok güzel durur.. Orjinaller biraz küçük ve dışarıda kalmış şahsi fikrim
Birde ben anlamadım Navigasyon yazmışsın ama içinin gözüktüğü fotoğrafta ekran yoktu
Maşallah tekrar çok güzel çok şık..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Teşekkür ederim arkadaşlarEvet aracın Arcadiumun önünde görülmesi çok olası
Sağolasın Emre, valla aklımdan geçmiyor değil, kasaya uyuyor ve çok güzel duruyor
Orjinal çıkışlar başından beri hep aklımda bence de küçükler, bu tamponla bir de dışarı çıktılar iyiceOnları kesin değiştireceğim, ilk düşündüğüm şeydi, sona kaldı. Arka tamponun difüzörünü değiştirirm belki diyorum ilerde, makyajlı kasada bir difüzör var, yakışır diye düşünüyorum. Bunun dışında arka spoiler için birkaç olasılığım var hala, bakalım hangisi olacak
Navigasyon yok araçta, o mesajda full+full-navigasyon vb yazmıştım biraz matematiksel olsun diye fakat öyle anlaşılmıyor genelde demek ki, değiştireyim![]()
maaşallah e 92 en sevdiğim kasa yeni fenomeni olacak 3 ailesinin.Csl yerine stock jantları bassanız ya da m3 nokta olur ama bu da güzel.İnş işimi kurduğumda hemen almak istiyorum bunlardan kazasız cezasız ..
Abi valla nazar degmesin çok güzel araçın var m5in kadar çok güzel ve temiz. Halı saha maçlarına devam mı hala yoksa maçlar iptalmi? yaz geldi halı saha maçlarına başlayabiliriz.![]()
41 kere Maşallah .. BMW sever olarak 10 numara aracın var.![]()
Tesekkur ederim
Camaro yapiliyor. benzin sistemi rear end yeni saft takildi manifoldlar polish yapiliyor. elektrik sistemi elden gecti aku arkaya tasiniyor. Yeni sasi takviyeleri takildi. Simdi downpipe ve egzoz isi kaldi. her an bitti diye haber gelebilir bana. Bizim konuyu yeniden aktif ederiz yakinda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)