Yapılması gerekeni yapmışsın özgürüm maşallah, artık birazda performansa yönelik çalışmalar bekliyorum senden, şöyle hafif üfleme ile çok güzel zevkli bir makina olur.
Printable View
Yapılması gerekeni yapmışsın özgürüm maşallah, artık birazda performansa yönelik çalışmalar bekliyorum senden, şöyle hafif üfleme ile çok güzel zevkli bir makina olur.
moruk maaşallah jantlar parlak siyaha boyana kesinlikle
Maaşallah en güzel R9 :)
Bir de dikkatimi çekti arka tampon gri ön tampon siyah arkayıda aynı renk yapsan daha güzel olmaz mı?
Özgür hayırlı olsun jantlar super olmuş ama ya ben cok sade sevdiğim için bilmiyorum kaliperleri mavi değilde parlak siyaha boyardım jantlarla tam takım olurdu.Basıklık falan 10 numero maşallah
Abi hayırlı olun harika olmuş spoonlarla kendine gelmiş araba :) Maşallah allah kaza bela göstermesin :)
sağol kardeşim:)
yok abi üflemeden iyi böyle:D
önce distributoru yukarı alcam:p
evet benimde çok gözüme batmaya başladı , boyanıcak sırada:)
Sağol Baran:)Açıkcası mavi rengi kontrast olsun biraz diye yaptım çünkü kapkara olmuştu alt kısım
Sağol kardeşim:)
Sağolasın:)
Sol siste ki solma değil , bende solma sandım da çekimden sonra farkettim.İpne yıkamacı silmemiş üstü 2parmak çamurdu
Arabayı kendin yıkama sonra yıkamacılar ipne olsun :D
cok guzel olmus son halı masallah ...
kaliperler güzel olmuş. Renk biraz daha cırt olsa daha iyi olabilirmiş:)
maşallah çok farklı olmuş kazasız belasız inş. gördügüm en güzel r9 ;)
Plakalıgı kest :D
Jantlar Ahmet abiden çıkmamı ?
yok ahmetin değil duruyor onunkiler , malii den çıkma bunlar
Maşallah çok güzel ya allah kaza bela vermesin... :)
en güzel broadway'lerin başında,maşallah
Özgür parlamıyor ama olmadı :P :) parlatalım bi haberleselim, buarada cok güzel olmus benimde gördüğüm en iyi R9
plakalık lazım söyle hafiften kırmızılı skunk2 tarzı masallah....
özgür maşallahı var :)
valla bu güne kadar gördüğüm en şık r9 olmuş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ayna olarak r19 aynası kullanırsan daha hoş durur gibi geliyor
Bi jant bukadar değiştirebilir bi arabayı. Maşallah çok güzel olmuş. Yarış koltuklarının içinde kaliplerdeki maviden olursa çok hoş olur. Çok hoşuma gitti rengi:)
şu arabaya *** atanlar ilk önce kendi arabasına baksın ;)
Jantlar ilk takıldığı zaman güzel gelmemişti gözüme ama,
Şimdi gerçekten çok hoş olduğu kanâtindeyim:)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın özgür abi
Özgür maşallah çok şık olmuş son hali ile..
fikirdir: ön tarafa flash s ler gibi büyük valeo far küçük panjur şekline soksan dahadamı güzel olur?
ben de beyaz jant demiştim baştan ama bu fotolardan sonra vazgeçtim.. siyah iyiymiş hakkaten
maşallah çok özel ve güzel olmuş =) ah bide turbolansa ne güzel olur ya..
Çok beğendim, maşallah :) Ön logo siyah olsa nasıl olur? :)
maşallah reno 9 lara ne yapsan yakışıyor. kazasız belasız kardeşim
ya bu aracın sahıbıne bı sey sorcam abı sen ıyımısın yaa neler cekıyoruz senın yzunden surda kac gundur yeter koyma artık resım gırme kanımıza bu nedır yaaa arabalarını satıp bı kopyanı yapmayı dusunen arkadaslarım war bızede kafayı yedırcen masllah 41 bın kere en sonunda sana bı kardes gelır :D
özgür maşallah çok güzel olmuş cidden , iyi günlerde kullan:)
bence daha iisii daha sade güzeli olmazdı heralde.5.resim bitirmiş mevzuyu kazasız belasız Maşaallah
Aracınız gördüğüm en güzel reno 9. Bana göre aracınızın tek eksiği aynaları. :(
maşallah çok tatlı bi araç olmuş son haliyle :) klasik not: kafadan biraz daha gideri var :)