teşekkürler :D
Printable View
teşekkürler :D
Hastası oldum harbiden. :) nazar değmesin...
maşallahh..r9 aldırır adama :) gördüğüm en iyi r9 diyebilirim..jantlar da çok yakışmış kazasız belasız...
Aşırı şık maşallah allah kaza bela vermesin...
Maşallah gerçekten çok güzel :)
herkese çok teşekkür ederim , nazar boncuğumuzu koyalım nazar değmesin:):)
http://galeri.hizliresim.com/Archive/1842.jpg
Maşallah abi:)
http://galeri.hizliresim.com/Archive/1842.jpg
Maşallah özgür abi.Hayallerimde R9'u oluşturuyorsun valla : ) Geriye tek hafiften üflemesi kaldı :D
Seni cani gonulden tebrik ediyorum ustad bu guzel arac icin. Zevkli adamin hali baska hep derim.
Masallah Masallah Masallah...
dip; ulan o ampulleri hala yakistiramiyorum.
özgür tebrikler on numara:icon_tup: maşallah
50 lira civarı, ampule veremem o kadar dersen osram nightbreaker 18 lira bauhausta
özgür bana spoon buuullllllllllllll :D:D:D:D mümkünse gold olsun :D:D
sag vırajlarda sankı azer bülbülün kafayı tutuorum hee :D:D:D önce titrekliği gıtsın sonra spoonlar gelsın :D ama senınkılerı denemem lazım veya ahmetınkılerı :D:D:D
Maşallah,aracınız sade ve şık.Her haliyle süper olmuş.
kendi söküğünü dikemeyen insan :) fotoları facede gördüydüm burdan meşallah diyeyim :)
tr ilklerinden biri :)
evet serit güzel olmus.
Maşallah Abicim Araban Çok Güzel Uymuş Benimde 94 Flash S Var Bende Spoon Takacaktım Senin Resimleride GÖrünce İlham Gelmiş Oldu :D
En sevdiğim R9 şimdi en güzel hâliyle..Maşallah Özgür hocam.Çok güzel oldu aracın şimdi.Allah kaza bela vermeden kullandırmayı nasip eder inşallah.
Fotoların ise her zamanki gibi..=)
Vites topuzu oluyormu acaba.Bende arabanın içine girecem birazda
Vites topuzunu değiştirmek istiyorsan en güzel duran Flash S vites topuzu , onlara bak bence.
çok güzel maşaallah özgürcüm :) satıyorsun hayırlısı diyelim ;)
Sağol Ali abi:)
abi biz ( kardeşimle ben) bu arabaya bitiyoruz ikimiz kangoo kullanıyoruz ama gözümüz hep renault 9 da gerçi ben kuş serisi hastasıyım ama bu başka allah kaza bela ceza göstermesin inşallah ;)
ALLAH kaza bela vermesin :) çok güzel olmuş. r9'a ayrı bir tutkum vardır,ahmet abi saolsun :)
maşallah kazsız belasız
maşallah maşallah... emeğe saygı ... pıyasadakı 9 lardan cok cok farklı... araç tam nokta olmuş..
tekrardan emeğe saygılarımı sunarım.... kazasız belasız.!
araç fena olmus bende r9 hastasıyım emegine saglık
Maşallah, bi broadway daha güzel olamaz zaten. İlk sayfada sislerde yanan xenonların markası nedir bi de kaç kelvin?
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Gördüğüm en güzel broadway...
yavrum adına garaj acılmış :D
nerde açılmış la:D