cok tatlı olmuştur kesin kazasız belasız günlerde kullanın dyno sheet görebilicek miyiz??
cok tatlı olmuştur kesin kazasız belasız günlerde kullanın dyno sheet görebilicek miyiz??
evet güzel yürümüştü dragta izlemiştik.o aracı ykndan inceleme fırsatmda olmuştu
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
guzel kazasız belasızturbo saxo 106 cogalmaya başladı
www.honda-tech.com
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Çok çok güzel, kazasız belasız.
Yalnız bişey sorucam 300hp olduğunu nasıl anladınız? Dyno verisi var mı?
maşallah kazasız belasız
Bi kalkış ayarlayalım o zaman eb ile hatta Satılmış ustayıda çağıralım 3turbo saxo güzel olur..
kazasıs belasız çok güzel bu beygirleri topladığınız bahçe nerde bizde gidelim çok zor buluyoruz biz bu beygirlerin herbirini.![]()
bence aracın sahıbının konudan haberı bıle yokacan arkadas bılgılendırırse sevınırım cnk ınsanlar dyno kagıtları gormek ıstıyorlar
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ben tekerlekte 225 hp verdigini duymustum 1.8 olması lazım öyle bişiler ne kadar dogru yalan bilemicem
turbo olarak hazırladıgım aracımın gercek modifiye listesi :
model: 1997
motor:1761 cc.4 silindir.dohc,16V
max. güç:292 hp 6900 d/d
max.tork:280 nm 4000 d/d
0-100 km/s 5.28 sn
max. hız; 245 km/s
agırlık: 804 kg
mod listesi:
motor: 1.8 stroker kit (krang,forget piston, forget piston kolu)
kent cams pt50 egzantirk,piper cams titanyum yay gasket seti,hafif
volan,ap baskı balata seti,kent cams ayarlı kasnak seti,
yuksek basınclı yag pompası,mıtsubishı td04 turbo,greddy silikon hortum,5 lt intercooler,
siplit fire soguk buji, özel yapım emme manifoldu,buyuk gaz kelebegi,hks benzin regülatörü, walbro benzin pompası,
smt6(ecu)beyın işletim sistemi,440 cc rc enj.komple 60 mm egzost (sonsusturucu blitz nur spec)
fk filitre kiti, benzin basın saati
iç kısım;; sparco pro 2000 yarış koltugu, özel yapım iç kokpit 5''inç autometer dijital dewir saati,defi saat podu,
raid hp 6 lı saat grubu; boost.oil temp.oil press,water temp.volt,vacum,
defi cama yansımalı hiz ve dewir göstergesi,hks knock link (avans uyarı sensoru),hks evc5 ( turbo basınc kontrolü)
apexi safc2.apexi turbo tımer,summıt engine start,indiglow gosterge. momo direksiyon,momo topuz,sparco pedal.
dış kısım; cıvıc si angel eyes far,özel yapım ledli stop,özel ön ve arka tampon.özel renk,ayna ve yan direk karbon kaplama
ön logo iptali,
suspansiyon: speed line 15 inç jant, brembo firen kiti ap yay, koni amartisor...
not: 292 hp 1.0 barda werdigi güçtür!!
BİYERDEN BULDUM BUYMUŞ LİSTE...
[SIGPIC][/SIGPIC]
bide videolarını izlesek çok güzel olur. inşallah en yakın zamanda izleriz
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben dyno isticem gene olay olmaz dimi
1- TD04 1 barda güzel vermiş gücünü
2- safc işletim sistemi dEĞİL kimseye anlatamıyorum sanırım![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)