evet bende giderken gördüm seni, sordum ramo ustaya techten görmüştüm arabanı seninkide çok güzel duruyordu maşallah bir dahakine tanışırız umarım...
evet bende giderken gördüm seni, sordum ramo ustaya techten görmüştüm arabanı seninkide çok güzel duruyordu maşallah bir dahakine tanışırız umarım...
uzun bir aradan sonra güncelleyelim...
ufak tefek bazı değişikliklerde oldu bu zaman zarfında
USDM Panjur
USDM Aynalar
Yokohama C Drive AC01
Rays TE37 Replika 16x7
Eibach 50mm yay
D1 spec racing nuts
Ön Type-R H logosu
+++
Simota AeroformII intake kit
Mugen Oil Cap
NGK Iridium Buji
EBC Brake Greenstuff
Password:JDM Fender Washer
Spoon Tank Cover
Window Visors
Yellow Fog Light
Arka Ep3 Kırmızı H Logosu
![]()
maşallah cok güzel jantlarda harika ama ufak görünüyor siz onları bana satın 17" alın![]()
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
gercekten maşallah kardeşim , vtec2 de hayalimdeki renktir cosmıc grey jantların bıjonların on numara olmuş , sadece ön tampona type-r style ek takarsan bu detay arabanı çok daha farklı ve çok daha hoş gösterecektir, ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan
maşallah beyazdan sonraki en beğendiğim vtec2 rengidirsade abartısız tadında olmuş
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
1.7 aynan var sıyah renk deglboyat onları ılker 30 lıra verdn mı sokup boyayp takıorlar
hatta marşpıyelıde sıyaha boyat onede bı lıp çak
ama dur 1 ay ıçın de bızım yenı lıpler kapı eşıklerı kule gergılerı gelıo komınk sun..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
maşallah bence kaputtaki krom parçayıda sökmelisin.
çok teşekkürler... ön lip konusunda aklımda birkaç tane lip var ama en çok beğendiğim bir model var onu bir türlü bulamıyorum bulursam alıcam olmadı sizin dediğiniz gibi yaparım sağolun... ayrıca sizin aracında maşallahı var çok güzel yürüyor videolarda görüyorum sizinkilerin yanında benimki daha emekliyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)