lacivert vos a üzüldüm yollarda dolaşmamsına , 2side çok güzel , yenisi nasıl olur acep ?
vosvos pıyasasını harekete gecıren araclar hep sızden geldı heycanla maxıvosu da beklıyoruz ıns fuara yetısırde canlı canlı goruruz zaten hf le cml ye yorum degıl kompozısyon yazılırbu arada hosgeldın oguzhan
edıt : gelelı cok olmus
![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
HF şimdi Çağatayda maşallah araç çok güzel.çok sevimli gerçektn![]()
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
valla tebrik ediyorum seni ve sizi. ilk arabamızdı vosvosbende ilk arabamızı gördükçe üzülüyorum, bizdeyken süper durumdaydı şimdiki sahibi hiç bakmıyo ama biz saatıgımızdan beri kullanıyo orası bi +
adamlar diger arabayı terk ediceklerine size geri verselermiş bakamıycaklarsa yazık
![]()
floryada görüyodum hergün bende birkaç gündür yok demmeki satılmış
yeni projede kırmızı mı? sanki geçn görür gibi oldum![]()
EkN garage
kanka yazık olmus cml e ya atmıslar resmen :S
sakın maxiyi vermeyin kimseye onuda heder etmesnler
maşallah bu arada![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
masallah ikisi de cok guzeldı, ben yenı olanı beklıyorum merakla,zaten senı her gordugumde de soruorum aracın durumunu![]()
Oğuzhan ne olmuş cml ye yazık valla. Hfde çağatayda zaten avcılarda senin gibi iyi bakar oda eminim. Maxivos bekliyoruz yavrum ellerinize sağlık.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kirmiziyi avcilar sahilde gordum maasallahi vardi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Sonraki haline üzüldüm yav![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Hocam projelerin cok guzel gercekten hf yi floryada gruyodm surekliyenisini merakla bekliorm. Bnde arkmla brbr 68 1300 aldk onunla uraaiorz
kolay gelsin
maşallah güzel araçlardı görüyodum ikisinide avcılarda sık sık yenisi daha bi fena eline emegine sağlık oğuzhan
siyah çok güzelmiş aslında onu birazdaha paslandırıp rat style yapsaymışsınız dahada güzel olurmu.TR de böyle güzellikler görmek sevindiriyor insanı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)