Cok sagolun.
Cok sagolun.
Maşallah çok güzel olmuş..Ön panjurun karbon kaplanmasına katılıyorum,veya irmscher panjur da konabilirGüzel basılmış araç çok,kazasız belasız.
![]()
Ahmetim ne diyimki bakmaya doyamıyorum corsa sevdamı biliyosun zaten gerçekten . oldu kafandakileride bi yapta masa üstü ekranıma koyucam seni sende zamanında koymuştun şimdi sıra bende![]()
maaşallah allah kaza bela vermesin
farların için mat siah boyanmış sanırsam.
diğer arkadaşların dediği gibi öndeki krom kısım 3m dinoc ya da piano black folyo ile kaplanırsa güzel olur
"Wagen"thusiast
Eyvallah sağolasın. =)Maşallah cok tatlı olmuş kazasız belasız =)
Kardeşim çok sağol. Beraber vericez ayarı zamanı gelsin.maşallah yavru ceylanımıza Çok tatlı oldu ama gazlamadan satarsan darılırım Panjur'uda koyduqun zaman nokta olucak zaten kardeşim Allah kaza bela yüzü göstermesin..
Teşekkürler.maşallah güzel olmuş.
Teşekkürler. Panjur meselesi en yakın zamanda halledilcek. Sonrada bi spoiler tamamdır. =)Maşallah çok güzel olmuş..Ön panjurun karbon kaplanmasına katılıyorum,veya irmscher panjur da konabilir Güzel basılmış araç çok,kazasız belasız.
Eyvallah abim benim. Hersey karsılıklıAhmetim ne diyimki bakmaya doyamıyorum corsa sevdamı biliyosun zaten gerçekten . oldu kafandakileride bi yapta masa üstü ekranıma koyucam seni sende zamanında koymuştun şimdi sıra bende
Sağolasın abicim. Yakın zamanda halledicem.maaşallah allah kaza bela vermesin
farların için mat siah boyanmış sanırsam.
diğer arkadaşların dediği gibi öndeki krom kısım 3m dinoc ya da piano black folyo ile kaplanırsa güzel olur
Evde normal şekilde mevcut. Canımız sıkılırsa onu takarız. =)plakalar kare yerine normal şekilde olsaymış çok daha güzel dururmuş bence. Maşallah, kazasız belasız.
Eyvallah abim benim. =)Masallah Kardesım Cok GUzel Oluyor
Bilmemki abi bana böyle daha sempatik geliyo. =)Masallah , arka plakayı nova yerine normal app yapsan daha iyi durur gibi
Sağolasın abicim. Yakında bide foto makinası alim tamam. =)
kazasız belasız...
Sağolasın.
Güzel olmuş kardeşim irmscher panjur ve kare plakalık oldumu dahada güzel olur maşallah kazasız belasız
güzel olmuş 4 kapı olarak begendimyanlız jantları bence gunmetal koyu füme ye boyat çok gzl olur kafamda var bu cosmo jantlardan almak ama maşallah bulunmuo allahsız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)