Hazır konu hortlamışken. Güncel fotolarla ve güncel haliyle devam edelim.
![]()
Hazır konu hortlamışken. Güncel fotolarla ve güncel haliyle devam edelim.
![]()
Bonus :
![]()
maşallah kardesim güzel görünüyor. spoilerin fiber mi plastk mi ? birde egzos cıkısı icin tamponu nasıl bu şekilde yaptırdın ?
cevap yada pm bilgilendirirsen sevinirim..
kardesm araban 10 numara ama bence, orjinal syah zeminli farlara dönüp, bide öndeki plakayı beşiktaş baskı yaparsan tam dekor olur sonrada ellleme daha![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Maşallah araç iyide stickerler gereksiz sanki kazasız belasız..
Herkese teşekkürler öncelikle. Stickerlar bi anlık hevesti taktım. Sökücem zaten.
Oğuzhan abi bende beşiktaş baskı istiyorum bu ara. Aracı ilk aldığımızda yaptırmıştım bu appleri. Öyle kaldı. Ama çoğunlukla plakasız gezdiğim için bu ara almadım. Bu ara 3 cm falan daha basıcam onu kovalıyorum. Nakit sıkıntı.![]()
Bu arada spoilerı hazır aldım plastik sanırım. Egsoz bölümünüde ustam yaptı. Her usta yapabilir pekde zor değil.![]()
AHMET plaka yaptırıcağn zaman bana msj at besiktas baskı yaptıralm sanada
maşallah.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
stickerlar harici güzel ve sade. allah kaza bela vermesin
Teşekkürler yorumlar için...
Allah Kaza Bela Vermesin Kardeşim Çok Şık Cici Bir Aracın Var Genç Yaşına Rağmen Helal Güzel Dokunuşlarda Bulunmuşsun.
Eyvallah abicim. İşte sınırlarımız var ***** araba benim değil ve biraz nakit sıkıntısı yaşanıyo doğal olarak öğrenciyiz. Ama yemiyorum içmiyorum geçte olsa yapıyorum bişeyler.![]()
Maşallah..
Teşekkürler herkese.
Filtre simota carbon. Valla ağzı olan konuşuyo abicim bi sıkıntı yok. Komple kit yaptırıp falan takıcaktım. Filtreye oksijen sensörü falan bağlıymış öyle bişey. Ondan yapamadım. Böyle orjinal sistem bozulmadan sadece filtre değişmiş oldu yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)