hayırlı ugurlu olsun abi
keşke gti alsaydın abi maşallah kazasız belasız bende düşünmüyor değilim rs
asmisinsan Nickli Üyeden Alıntı hayırlı ugurlu olsun abi sağolasın... TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı keşke gti alsaydın abi maşallah kazasız belasız bende düşünmüyor değilim rs sağol Tolga... 106 GTi bir sonraya kaldı artık..
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı sağol tolga sağol... faz 2 stop takarım ilave olarak.. zaten triger mriger, fren mren derken bi ton para harcanacak.. honda gibi değilki bu meret.. evet ilk başta bakımı biraz masraflı olacak, kasko yaptın mı abi ? fiyatını merak ettim kaskosunun. faz 2 stoplar daha şık gerçekten, jantlarda güzel, zaten motor içinde para gidicek egsozdu filtreydi vsdi yavaş yavaş yapmak en keyiflisi olur
https://www.instagram.com/tuzunerkun/
Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı evet ilk başta bakımı biraz masraflı olacak, kasko yaptın mı abi ? fiyatını merak ettim kaskosunun. faz 2 stoplar daha şık gerçekten, jantlarda güzel, zaten motor içinde para gidicek egsozdu filtreydi vsdi yavaş yavaş yapmak en keyiflisi olur benim civic'in %60 indirimli kaskosunu buna devredeceğim..
Hayırlı olsun abi
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
hayırlı olsun güzel araç
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun abi cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun güzel araç çok tşk ederim arkadaşlar...
hayırlı olsun.kazasız belasız.
hayırlı olsun
Stock
kazasız belasız hayırlı olsun
vay beee soner abi sendemi ??? hayırlara vesile olmasını dilerim abi...
kazasız belasız hayırlı olsn
mixercempl Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun.kazasız belasız. GT Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız hayırlı olsun dragon07 Nickli Üyeden Alıntı vay beee soner abi sendemi ??? hayırlara vesile olmasını dilerim abi... skate61 Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız hayırlı olsn tşk ederim arkadaşlar....
Hayırlı olsun.Güzel araç almışsın..
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun.Güzel araç almışsın.. sağol sinan...
ankarada baya bi rs oldu maşallah hayırlı olsun...
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
Maşallat tertemiz hayırlı olsun.
erkin006 Nickli Üyeden Alıntı ankarada baya bi rs oldu maşallah hayırlı olsun... nakayama Nickli Üyeden Alıntı Maşallat tertemiz hayırlı olsun. tşk ederim... sağolun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları