PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı sol arka jant ın göbeğini bul acill maaşallah kanka alıcam yolda düşmüş hehe =) Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı euahuh ayarla boş bigününü görüşelim 1 km var aramızda her günümüz boş hehe=) .CeM. Nickli Üyeden Alıntı maşallah kaç sene önce denemişim bu arabayla bende rc varken tamer söyleyince hatırladım o rsmi bilmiormda =) 3-4 tane ur plaka var çnkü saolasın krdşm
eheh tamam hiçi bigün aliyim anahtarını
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı eheh tamam hiçi bigün aliyim anahtarını ne o turbomu taktın :P hehe
hahaha aşk yaşanıyo sanki ne oluyo kumburgaz falan bende ordayım bnıde arayın ordayken
LVN 97 Nickli Üyeden Alıntı hahaha aşk yaşanıyo sanki ne oluyo kumburgaz falan bende ordayım bnıde arayın ordayken yaa kanka sorma bu kumarbaz bana kumar oynatıo rulet masasında texas filan
skate61 Nickli Üyeden Alıntı ne o turbomu taktın :P hehe ahahahah atarız bir barbut anahtarına
LVN 97 Nickli Üyeden Alıntı hahaha aşk yaşanıyo sanki ne oluyo kumburgaz falan bende ordayım bnıde arayın ordayken olm sonradan gördüm koptum lan kumarbaz ahahahahahaha
skate61 Nickli Üyeden Alıntı kanka alıcam yolda düşmüş hehe =) 1 km var aramızda her günümüz boş hehe=) o rsmi bilmiormda =) 3-4 tane ur plaka var çnkü saolasın krdşm hehe oymuş tamerin demesi videosu bile olcak biyerlerde
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı hehe oymuş tamerin demesi videosu bile olcak biyerlerde =) bilmiorm ki wala olabilirde olmayabilirde=) 3-4 tane oldğu için dedim
hahahah kumarbazmı ben onu nası kmbrgaz anladm ya
LVN 97 Nickli Üyeden Alıntı hahahah kumarbazmı ben onu nası kmbrgaz anladm ya kumburgaza gidilirmi bunla olm s. bizi haha
levent sana yaz gelmiş
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı levent sana yaz gelmiş harbi yaz gelmiş bana gece gece
Maşallahh..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşallah kazasız belasız sol kapıda bi renk farkı var fotodan mı öyle geliyor gözüme?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah çok güzell gözüküyorr
HaKo Nickli Üyeden Alıntı sene 96 fuji dağından iniyoruz arkamda takaşi , hujiro , mimi , baktım arkadan anons sesi '' sağa çek ''
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız sol kapıda bi renk farkı var fotodan mı öyle geliyor gözüme? saolasın cümlemize =) fotodan öle gözüküo tonlaması aynı =) Atakan-A Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok güzell gözüküyorr eyw saolasın
maşallah alican süper görünüyo
İlker G.
!KO Nickli Üyeden Alıntı maşallah alican süper görünüyo saolasın yavrm =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları