Arkadaşım Allah Güle Güle kullanmak Nasip eder inşallah çok şık duruyor aracın bende Type R almadan önce Ankaradan Bir RC alacaktım ama ben alana kadar satılmıştı.
![]()
komple rc görünümlü bi 206 hdi gerçekten güzel bi birleşim az yak çok hava at bol bol gez maaşallah dostum araçın güzel gerçektende güzel günlerde kullanman dileğiyle.............
allah kaza bela vermesin güzel araç güle güle kullan
saolun arkadaşlar ama GUVEN araba RC deil ne yazıkkibu arada LS yi biliyodum ankaradaki tek kırmızı RCydi bi bayan kullanırken görüyodum genelde we çok üzel basmışlardı yere.. ama sen doğru tercih yapmışsın Type R daha güzel
![]()
bu arada güwen senin arabadanda düşündüm almayı ama yakıta gözüm kesmedi, çünkü okul başkent,ew beysukentte iş köroğlunda yani günde en az 150km yapıyorum normlde.. bi arkadaşımız da senin arabadan yaptı fikir werir belki diye resmini koyuyorum..
![]()
Vallaha geçen sene Type R dan önce alacaktım RC yi daha 4,000 km de ama akıllı köprüyü geçene kadar deli bağdatı bulur misali kaçırmıştım.Peugeot Bayiinde satılıktı araba.Bu arada herhalde artık Ankarada değil araç.Seninkine gelince Maşallahı var aracın gerçekten çok yakışmış Göstergesini görene kadar arabayı harbi RC sanmıştımType R için düşündüklerin içinse sağol teşekkür ederim.
Alper sanırım link karıştı .Vectra resmi çıktı.![]()
Alper Bu arada araç 206 Van mı senin
ewet Guven wan araç,, linkte sorun yok amabi arkadaşın arabası, Gorkem (werctra) yorum yapınca bi fikir werir belki diye koydum.. Buarada LS ankarada deil artık.. en başa RC deildir yazmayı unutmuşum kusura bakmayın
yazıyoum hemen..
teşekkürler dostum güzel görünüyo vectra bende düşünüyorum bişeyler şimdilik lumar film yaptırdım,önümüzdeki günlerde filitre kiti düşüyorum sonra bakacaz işte.. plaka bana tanıdık geldi konutkentte mi bu vectra acaba? cem diye bi arkadaşımız vardı onun plakası gibi,, ben en son gördüğümde standattı araba.....
doğru, cemin arabası.. palio wardı önceden onu standarda çewirdi son kurbanı bu oldu işte![]()
güsel arabalar kazasız belasız. füme vti jantı güsel bi fikirmiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)