aracının motor kodunu bılmıyorsun bıde efsaneyı (hangı efsaneyse) yenıden canlandırıyorsun oda guzel...
Printable View
yaa belki arkadaşın motor u özel yapımdır tekdir öle demeyn :D
:p
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!!!
dirildikten sonra görürsünüz inş!
suç bizim değil ustalar led15 dedi....(araba bizde yeni)..
tek deyil ama türkiyede 11 tane onu biliyoruz
gogle ye vectra c20 let15 olarak girdim olabilir
kazasız belasız hayırlı olsun
hayırlı olsun...
hayırlı ve hayırlısı olsun kolay gelsin
kazasız belasız...
kazasız belasız!!
kazasız belasız beklioruz resimleri..
arkadaşlar sakin olalım biraz.. herkes bişeyleri yanlış biliyo olabilir.. bunu erkana da dier arkadaşlara da söylüyorum.. arabaya zamanında turbo çn tamponunu bulamamıştık inşallah erkan bulur.. son hızda çok iddalı bi araba ama kalkış konusunda yardıma ihtiyacı war.. bnm için hala efsane bi araba ama bakımı zor.. kolay gelsin erkan kardeşim..
arabanın gerçek resmi budur.. 06 VCT 20 plakasıyla bile özel bence.. tamponlar geçici olarak takılmıştı arabaya 2 hafta faln takılı kaldı.. orj hali daha güzeldi bence. bu biraz çaça duruyo ama o zaman da bu modaydı napalım:)
http://img186.imageshack.us/img186/7560/vctdg8.jpg
(aynı mesajı 2. sayfaya da yazıyorum resmi görmeyenler sıkılıp bakmaz belki 5.sayfaya kadar die)
Hehh bi sen eksiktin tamam olduk :D Kardeşim şaka bi yanada hayırlı uğurlu olsun umarım arabaya Emrah gibi eşek niyetine binmezde bakarsın...
cem okulda ne zewkliydi vectra egzozla falan dimi, kız bayıldı gitti :D anılarım depreşti way be
Bak bende bi hoş oldum :hahaha: 406 cı adamın sana gelip abi eksozu nerde yaptırdın dediği günü unutamam :D Tabi bide serra unutamaz :D :D
kazasız belasız in$. Kaput altını ve iç mekan resimlerini de görebilirmiyiz