http://www.youtube.com/watch?v=0pRpEL7sNTA
Videodaki araç ile aynı değil mi(özellik olarak) o zaman fena diorum :) ?
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=0pRpEL7sNTA
Videodaki araç ile aynı değil mi(özellik olarak) o zaman fena diorum :) ?
Yok dostum aynı araç deil o sonradan yapıldı gerçi ondada şu anda aynı motor var ama 5 vites ve aynı zamanda önden çeker bu araba standartta 6 vites ve 4*4 tabi daha da bilmediğim bi çok özellik vardır...
Daha iyi yani.. Umarım yürür..Kazasız belasız..
saolun arkadaşlar
tamponunuda bulduk alper elimizde yasin saolsun:D
hurdacı yasin erkan söyle ona banada sol direk kapı bakaliti lazım :)
maşallah hayırlı olsun
arkadaşlar formu baştan takip edemedim.ama şimdi okudum.öncelikle bi aracı dikmek için o aracı çok ii tanımaya gerek yok.ikincisi araç sahibinin herşeyi bilmesinede gerek yok.ha öğrense ii olur.ama burda bi kaç arkadaşın baba parası deil alın teriyle alınan bi aracı yeni topluyan arkadaşımı hatta kerdeşimin hevesini kırmayada hakkı yok.
araç orjinal
opel vectra ax
c20let 204 hp dir.zaten bi kaç arkadaşta eski fotolarını eklemiş.
kardeşim sen kafanı takma alın teri var bu işte allah herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin.bundan sonra da inşallah icraatlarınla çıkarsın piyasaya...
erkana arabayı ben verdim doğrudur bende alacak meselesi yüzünden emrah aktaş dan almıştım.araç yaklaşık iki senedir yürümüyo ama eski görüntüleri vns-65 alper kardeşimizde var.
alper şunları videolar kısmında izlesek olmazmı kardeşim paraysa verelim parasını!!!!
kaan cım ne lazım sa gel hallederiz biliyosun.hurdacı,arabacı,bmwci vs vs
elinde işinin ehli usta olduktan sonra araba toplamak o kdr zormu acaba ? bu arabada darmaduman bi araba diil gayette toplanabilir bi makina sadece emek harcanıp gerekli harcamalar yapılırsa kız gibi yürür hepimiz araba işini anamızın karnında öğrenmedi arladaşlar ne arabalar toplanıyo türkiyede tirbişona dönmüş arabayı bile nerdeyse 0 hatayla toplayan ustalar war ;)
araban özel bi makna yeterince saygı we emekle bi çok degerli arabadan daha değeli olabilir diriltme operasyonunda başarılar diliorum :) inş vidyolarını izlemek nasip olur hepimize :)
alper alırım anahtarını!!!!!ünlem felan bilmem ben
kazasız belasız hayırlı olshun
yok kaset bende onu bilmem!! :)
alper gelmek istersen pazargünü yasinle görüş:icon_tup: