güzel araç.menderesede geldiğinde incelemiştik.çok diri duruyor.biraz daha çatara çutara etmesi lazım amaallah kaza bela vermesin.
Menderes blv geldiğimde aracımın performansını görmek istemiştim yani 200/200 aynı güçlerde araç type-r ile denemeyi düşünmüştük kısmet olmayıp deneyememiştik ozamanlarda aracımda ufak tefek sıkıntılar var oldugunu düşünüyordum fakat sıkıntılar düşündüğümüzdende büyükmüşrodajdan sonra apaçi moddayım merak etmeyin
![]()
çok güzel duruyo maaşallah ,,,kırmızısı gerçekten güzel,,,,,benimde zamanında almayı düşündüğüm arabalardan biriydi,,,,,güzel günlerde kullanın ...................
Biliyosun adana da dyno yok malesef aslında belirli bir hedefim yoktu aracımı aldığımda aracım şuan rahatlıkla 1.5 bar larda yürüyebilir ama ben 1.2 lerde kullanacagım hatta bu 1.0bar bile olabilirrodaj sonrası oda tahminimce 350-370 arası hp verir diye düşünüyorum 1,2bar'da
hayırlı olsun güzel araba hep söylerim en uzun süre ve enc ok zevk alarak kullandığım arabaydı 220 turbo bizim sonolun arabasıydı ondan önceki sahibide tanıdıktı ama unuttum ismini. Memleketime gitmiş sonunda ne güzel benim tomcat adana toprağını görememişti suyunu içmemişti![]()
252 Derece ekzantrik
AE Subap seti
AE Subap lastikleri
Kapak işlemi
AE piston kol takımı Comp. Ratio: 8.0:1
Perfect Circle rings USA.
Goetze Gömlek 84.44
AE Krank
AE kol yataklar
AE ana yataklar
AE Subap lastikleri
AE Subap seti
oem yağ pompası
AP yarı bronz debraj seti
TDO5 Turbo
5.5L intercoler
3 kanallı su radyatörü
Komple eksoz sistemi
Monza son susturucu
Monza blowoff
HKS turbo timer
HKS Boost gouge
walbro benzin pompası
Kısa şanzuman
Kilitli std
Aklıma gelmeyenler olabilir Rodajdan sonra enjektör ve beyin işine başlıcaz artık yada 1.0 barda chip ilede binebilirim. hazırlıksız olunca bazı işler sarsıyor istemeden bütçeyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)