Hayırlı olsun kazasız belasız
Aracın VTI ile veya diğer Clio lar ile alakası yok.
Birkere hondadan sonra mükemmel bir yoltutuş ve frenaj bekliyor sizi. Özellikle 182hp yi 5.500 de devirde vermesi sanki vtec açıyormuş hissini vermiyor değil
standart 7200 dd dönüyor ve 4. vites sonu 200km/h. ancak bu aracı vti ile değil typeR ile kıyaslamak lazım ki VTI ile alakası yok..
Aracın malz. ve işçilik kalitesi üst seviyede bir Renaulta göre ve araç çok sessiz tok bir karekteristiğe sahip.
Zamanla tecrübe ve hislerimi paylaşıcam arkadaşlar![]()
Takılıyorum kardeşim çok güzel bir araç Clio RS leri seviyoruz. Yol tutuşu için ciddimisin ne kadar fark etti fark hissettin.
Tek eksileri
* Motor Aşırı Şişiyor ve bir türlü Soğumak bilmiyor
* İç dizaynı artık değiştirmeliler ynai aslınsa 10 sene önce değiştirmeleri gerekiyordu yakışmıyor o arabaya.
Allah kaza bela vermesin, maşallah pek güzel..
Bi akşam gel de bakalım bi denk getiremedik![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Abi tek kelime söliyim alakası yok, istediğin süratte istediğin şekilde viraja gir fark yapmıyor ki benım lastıklerımın seneleri geçmiş 4 tane yenı adrenalın ve koni amortisör ile bu araç karting arabası olur öle diyim.
İç dizayn belki biraz soğuk ama malz. kalitesi çok güzel. Alkantreler deriler fln![]()
hayırlı uğurlu olsun kardeşim aracı canlı gördüm senin olduğunu bilmiordum kusura bakma..
Maşallah!! kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip etsin rabbim..
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel duruyor ve km 15000'de olması da şaka gibi![]()
Maşallah , kazasız belasız diyelim![]()
EMC
hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.. biraz pasta ister kaportadaki cizikler icin![]()
Ali güle güle kullan kazasız belasız. O gün bizm şirkete geldiğnde usta demişti buji değişimi falan gerçi sen halletmişindir hepsini![]()
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin clio cuların çoğalması çok güzelyazın çınarcıkta denk geliriz sanırım
![]()
kazasız belasız inşallah
göztepede yıkamacıda gördüm geçen haftaiçi sanırım aracını
evvelsi günde göztepedeki renault servisinde saat farkıyla kaçırmışız galiba
çok güzel araç maşallah
kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)