maşallah tarık basıklık iyi olmuş.tam kara böcük oldu![]()
maşallah tarık basıklık iyi olmuş.tam kara böcük oldu![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Masallah güzel düsmüs
Msnde de dedigim gibi sakın ama sakın siyah jant alma, beyaz al gri al ama siyahı unut![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Benim eski jantları adrenalinlerle birlikte bin liraya verince sağolsun arkadaş kıymet bilmemiş sprey boyayla mat siyaha boyamışİkinci eline 4x100 olarak denk gelmedim uzun zamandır, sıfırıda astronomik paralardı bulabilirsen ama zor..
Hatırlayalım eski jantlarımızı..Fotoğrafı görünce bulsak bundan senin arabada dehşet olabilir
http://img118.imageshack.us/img118/3/bidebuvh8.jpg
Dr.Ecu
Piyasada olsa du$unulebilir de, maalesef yok.. Yarin maslak'ta son 1 tur atip karari verecegim![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ampanya/detay?
Tarih 2009 ama aramakta fayda var belki duruyordur.
Masallah cok şıkkazasız belasız inşallah
![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Aynen enkeileri al isi bitir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ohoo ben yokken neler dönmüş burada
sagoluniyi oldu haftalardir bekledigime degdi, jantlara yarin bilezik alip takiyorum bir aksilik cikmazsa, fotograflari payla$irim..
heyecanla beklıyoruzbu arda bob benzıyo derken ondan bakarak yapıyon anlamında solemedımk zten sadece dedgın gıbı yapabılcegın seyler ksıtlı kardes olurlar
![]()
Jant arayisimiz biraz cileli de olsa mutlu sonla bittiBilal Aktepe'ye buradan da tekrar tekrar tesekkur ediyorum cok eziyet cektik hep beraber
![]()
Mu$tu'nun konusuna yazarim belki, tum cektiklerimizi ona bagladik cunku..
![]()
Bu arabalar hic gozüme hos gelmiyodu bu arabayı gordukten snra fikirlerim degisti.
Gercekten cok güzel olmus Masallh diyelimm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)