renk konbinesi olmamamış zamanı gelince değiştirsin maşh . bu arada
Printable View
renk konbinesi olmamamış zamanı gelince değiştirsin maşh . bu arada
Acaba beni geçermisin ki:D Maşallah bilader valla emeğine ellerine sağlık.. Paşaoğlunda gördğümde de bu renk RC üretilse iyi olacakmış demiştim...Ancak sen zaten fransızların yerine uğraşıp yapmışsın.. Kazasız belasız gazlamalar..
maşallah ok gibi duruyor
@melih
aynen zamanı gelince değeşecek ama onlara fırsat kalmıyorki. kene gbi kan emiyor makine :D
@shadowdaner
valla geçermi bilmiyom. şuayp in tecrübesi var. bir sor istersen ona :D
@mmts-tyle
sağolasın üstad.
valla geçermi bilmiyom. şuayp in tecrübesi var. bir sor istersen ona :D
Zuahha Şumiyi baz alıyorsan benzin yakmayalım:D Şaka bi yana duydum.. ondan sesi çıkmıyo şuminin
:D:D
murat naber, hadi artık bi dyno çıkışı verde önümüzü görelim :)
Maaşallah kardeşim,emek konuşmuş araçta :icon_tup:
he evt. geçirdiim sinir krizlerinde sakinleştirmek için yaptıın psikoterapi seanslarını unutamam valla hakkın büyük kanks :D
@shadowdaner
valla kırmızı rc lerden yana gidiyor zate kısmetimiz hayırlısı olsun bakalım :)
@__FrK__
daha baya bi var o bölüme :)
@all
thx beyler...
maşallah çok başarılı
merakla takip ediyorum :)
maşallah
murat artık yolda görsek ölüm var kalım var gözüm açık gidecem :D
valla ahmet daldan dala atlıyoz. bi setup bitmeden birine. biri bitmeden birine derken geldik bu hale.inş bu sefer komple bitecek bi oh çekecem. sorada itb için kolları sıvarız :D
Maşallah kazasız belasız...
murat senelerdir ciddi anlamda uğraşıyorsun bu iş için, umarım en hızlı atmosferik motora ulaşırsın... kazasız belasız...
fransadan geliceklermiş yakında tebrik için murat yada tevkif olmasın gtidan rc yabıyo diye :D
şaka biyana bi video gelsin artık
Yoksa İTB mi geliyor? :) :)
Emeklerinize sağlık hemde fazlası ile maşallah TCC zamanlarıdnanda hatırlıyorum çok emek arcadınız arabaya bravo
Maşallah Kazasız belasız usta