thx üstad.
sağol cihan.itb planlar arasında var ama henüz değil. artık psikolojimizi bozdu :)
video için az braz daha var.
hadi leyn :D
inş. aynı dileklerdeyim senin için :)
Printable View
thx üstad.
sağol cihan.itb planlar arasında var ama henüz değil. artık psikolojimizi bozdu :)
video için az braz daha var.
hadi leyn :D
inş. aynı dileklerdeyim senin için :)
murat araba nie paşaoğlunda kardeşim oku oku anlayamadım kouyu
Lacivert iç aksesuarlar hiç sırıtmamış.Hatta değişik bir hava katmış.
çok güzel olmuş :)
walla bütün sayfaları bütün postları tek tek okudum maşallah güzel bir proje inşallah dilediğin gibi olur arabada boncuk gibi Allah kaza bela vermesin
olmuş olmuş
senin bu azmine hayranim kardesim...
maşşallah eline koluna sağlık
her konuyu acmıyorum.. 206 gti pek sevdigim bi araç deil.. sırf can sıkıntısına actım konuyu.. ama iyiki de acmışım.. binlerce dolar harcanıp yapılan 700-800 hplik araçlardan daha büyük keyif verdi bana.. parçalar mükemmel.. hepsi cok temiz ve cok kaliteli malzemeler.. araç cok temiz ve sade modifiye edilmesi gerçekten cok asil bi hava katmış araca.. cıkan güç inşallah dilediginiz gibi olur.. inanın en az sizin kadar bende istiyorum bunu.. kendi emeginizi katarak yapmış oldugunuz işlemler de işin en güzel kısmı oluyo zaten.. emeginize saglık kesenize bereket.. ısrarla takip edecem bu konuyu ;)
Sağol.
daha boncukları sizin olsun iniş. :)
gel azmime ortak ol. RC dönüşüm kiti var istermisin :D
Sağol EK :)
Sağol üstad. yapılan işlerin beğenildiğini görmek insana zevk veriyor. thx :)
Yok ace. deişti deseni. dikkatli bak :D
kazasız ve dikkatli sürüşler,iyi gidiyo proje Maşallah.
Olm o kasnaklarda nie renk yok kapkara. :D
toprağım azmine hayranım gerçekten ben olsam çoktan vitesten atmıştım:D allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin inşallah
Kentcams den kaça aldın bunnarı :)
Thx ahmet, 3rk4n.
@şuayp
sen ne annarsın olm. Arabanın rengi o bikere evde oda ışığında öle çıkıyor. gündüz bakacan ona sen ufffff varya süper :D