sağolun arkadaşlar ;)
Printable View
sağolun arkadaşlar ;)
masallahh gercektenn cok sık duruoo...abartı yok...çakara bitttim:D bnde aklımdaaa
hacı benim app ler nasıl, yaptıralım sanada ondan
aynen hacım yaptıralım bitsin bu işkence, bu arada kısmetse hafta sonu bi sürprizim var :D:D
maşALLAH cok güzel araç ne motor var??
yanyanaydık bu gecede msjlaşıodm yolda korna çaldım hatta slm verdim :D 50 yle gidiodm bildiğin msjlaşıodm :D:D kamyonlar filan iticek nerdeyse arkadan =)
aynen ben de yaz geldi diye aldım aşşağı ama bi ara motor lambası yandı sonda arıza verıyordu ama tırstım söktüm cai yi baktım kuru devam ;)
Harika .. Peugeot'da en sevdigim renk hahah :) neden acaba :p
Simdi buna meshur adanali jant'i taksan hayvan gibi gomsen yere tadindan yenmez mi yaa ..
Boyle de cok vahsi ve tatli duruyor ama german style goruntu ile dusunemiyorum ..
Flaplar harika , bende cok dusunmustum de bulamamistim zamaninda ..
german style benlık degıl ya sıkılır basarım bu memlekette patlatırım karterı marterı allah ne verdıyse :D:D
arkaya m spoylerdense, daha böyle canlandırcak bişi lazım gibi duruyo abi, bide çıtalardaki kromlar acilen sökülmeli bence.
geri kalan herşey mükemmel, kazasız belasız
Güzel olmuş biraz daha otursa yere daha şık durur maşallah
İdare eDer xD :D:D
Maşaallah, hoşuma gidiyo bu araç.
Arkadaşlar çok sağolun alla razı olsun eksik olmayın ;) Furkan seni yakalayacağım oglım :D
güzel bir jant ve biraz daha basılsa çok daha güzel olur sankim :)
melih jantlarıma laf etme :D de basma konusundada bahane arıyorum zaten sebebım olucan :D:D
sade ve çok şık kazasız belasız
Maşallah.Aracınız çok güzel.Tavan kaplama,amerikan parklar,M spoiler,far karartma tam tadında olmuş bence.Nacizane önerim jantları bilmiyorum hiç düşündünüz mü ama Taxi'deki 406'nın jantları gibi bol çubuklu bir jantla değiştirmeniz ve plakaları da İstanbul baskı app yapmanız.Çok daha güzel olur diye düşünüyorum.Tabi sonuçta sizin zevkiniz.
Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
Güzel renk...İyi günlerde..
hayırlı olsun ibnenin tekinin aynaların varlığına alışamaması yüzünden sağ ön çamurluğu sürttüm bakalım yarın pasta işimizi çözücek mi ...
app bastırıp...
ogs yi ön camdan çıkarmak gerek sanki :)
kanka app bastırdım ogs yı de onemlı olan boyu değıl işlevi diye degıstırdım yarın da şu çamurluğumdaki accent beyazını temizliyim hafta sonuna kadar da headers duz boru işini çozıyım emmeyı bulana kadar benı keser ;)
masallah kazasız belasız
maşallah kazasız belasız
5. foto nokta bence yaa..fenaa maşallah Allah kaza bela vermesın...
hay allah razı olsun hepinizden :)
Gecen haftasonu cok agresif gidiodun hocam ayazaada :) guzel arac masallah.
Maşallah ama biraz daha basılsa daha fena durur
Maşallah :)
Maşallah, daha da güzel olacak inşallah:).
civic civic civic bıktık artık...
güzel 406, jantlar ve ön tampon kenarlarındaki bilenmiş bıçaklar hariç.
coupe kasanın jantlarıyla daha hoş olur bence.
güle güle kullanın.