bu ton farlar bu renk araca çok yakışıyor göze çok hoş geliyor bi de APP oldumu tamamdır![]()
bu ton farlar bu renk araca çok yakışıyor göze çok hoş geliyor bi de APP oldumu tamamdır![]()
yorumların %99 u app eksık diyoolucak olucak
![]()
araba azıcık daha alçaltılabilir arka logolar iptal edilebilir stoplara siyah boya yapılabilir
arabanız genel olarak mükemmel duruyor![]()
sağolun arkadaşlar![]()
aynen hacım yaptıralım bitsin bu işkence, bu arada kısmetse hafta sonu bi sürprizim var![]()
maşALLAH cok güzel araç ne motor var??
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
yanyanaydık bu gecede msjlaşıodm yolda korna çaldım hatta slm verdim50 yle gidiodm bildiğin msjlaşıodm
kamyonlar filan iticek nerdeyse arkadan =)
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
aynen ben de yaz geldi diye aldım aşşağı ama bi ara motor lambası yandı sonda arıza verıyordu ama tırstım söktüm cai yi baktım kuru devam![]()
Harika .. Peugeot'da en sevdigim renk hahahneden acaba
Simdi buna meshur adanali jant'i taksan hayvan gibi gomsen yere tadindan yenmez mi yaa ..
Boyle de cok vahsi ve tatli duruyor ama german style goruntu ile dusunemiyorum ..
Flaplar harika , bende cok dusunmustum de bulamamistim zamaninda ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
german style benlık degıl ya sıkılır basarım bu memlekette patlatırım karterı marterı allah ne verdıyse![]()
arkaya m spoylerdense, daha böyle canlandırcak bişi lazım gibi duruyo abi, bide çıtalardaki kromlar acilen sökülmeli bence.
geri kalan herşey mükemmel, kazasız belasız
Güzel olmuş biraz daha otursa yere daha şık durur maşallah
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)