bu ton farlar bu renk araca çok yakışıyor göze çok hoş geliyor bi de APP oldumu tamamdır :)
Printable View
bu ton farlar bu renk araca çok yakışıyor göze çok hoş geliyor bi de APP oldumu tamamdır :)
yorumların %99 u app eksık diyo :) olucak olucak :D:D
güzel görünüyor,Maşallah :icon_tup:
araba azıcık daha alçaltılabilir arka logolar iptal edilebilir stoplara siyah boya yapılabilir
arabanız genel olarak mükemmel duruyor :)
sağolun arkadaşlar ;)
masallahh gercektenn cok sık duruoo...abartı yok...çakara bitttim:D bnde aklımdaaa
hacı benim app ler nasıl, yaptıralım sanada ondan
aynen hacım yaptıralım bitsin bu işkence, bu arada kısmetse hafta sonu bi sürprizim var :D:D
maşALLAH cok güzel araç ne motor var??
yanyanaydık bu gecede msjlaşıodm yolda korna çaldım hatta slm verdim :D 50 yle gidiodm bildiğin msjlaşıodm :D:D kamyonlar filan iticek nerdeyse arkadan =)
aynen ben de yaz geldi diye aldım aşşağı ama bi ara motor lambası yandı sonda arıza verıyordu ama tırstım söktüm cai yi baktım kuru devam ;)
Harika .. Peugeot'da en sevdigim renk hahah :) neden acaba :p
Simdi buna meshur adanali jant'i taksan hayvan gibi gomsen yere tadindan yenmez mi yaa ..
Boyle de cok vahsi ve tatli duruyor ama german style goruntu ile dusunemiyorum ..
Flaplar harika , bende cok dusunmustum de bulamamistim zamaninda ..
german style benlık degıl ya sıkılır basarım bu memlekette patlatırım karterı marterı allah ne verdıyse :D:D
arkaya m spoylerdense, daha böyle canlandırcak bişi lazım gibi duruyo abi, bide çıtalardaki kromlar acilen sökülmeli bence.
geri kalan herşey mükemmel, kazasız belasız
Güzel olmuş biraz daha otursa yere daha şık durur maşallah