focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı jantlar r1 marka olan sanırım sıyaha boyanmıs dostum 2 sene oldu geçmiş zaman walla markasını hatırlamıyorum ama ole dandık dundık bişey değil diye almıştım orjınal sıyah made in italy o zaman iyide para vermiştim...
kazasız belasız sürüşler maşallah...
maşallah başarılı 406
Maaşallah...
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
eyvallah çok sağolun
Maşallah yenı görüyorm konuyu güzel olmuş gerçekten...
Tango-1 never dies.
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Maşallah yenı görüyorm konuyu güzel olmuş gerçekten... eyvallah teşekkür ederim
genç arkadaşım hoş geldin
ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Dayiya Allah'tan rahmet diler, sevdiklerine sabir dileriz. Dayinin kani yerde kalmayacak. ccc brooklyn ülkü ocakları ccc
TarikS Nickli Üyeden Alıntı bugun canli gorduk masallah gordugum en guzel 406lardan 406 ile hızlı geçen bendim testing
hoşbulduk yavrım İLHAN K = 406 tester
yeni gördüm aracı maşalah...çok sayko duruyor
gerçekten çok keyifli ,harika bir araç ,gerek görünüşü gerek performansı dört dörtlük ,bir 406 yı böyle sevebileceğimi hiç düşünmezdim
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı yeni gördüm aracı maşalah...çok sayko duruyor teşekkürler...
tamam İlhan sanada alalım bi daane hacı maşallah nıye demıyon sen hee
bu da arabanın arkası, her ne kadar sevmesemde
Abicim Bence paçalıklardan acil olarak kurtulup biraz daha basmalısın.
maşallah araç güzel ama o plakaya app lazım daha da güzel olur soyismim ahhh
app olayını en kısa zamanda çözücem SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Abicim Bence paçalıklardan acil olarak kurtulup biraz daha basmalısın. ya bu arabaya bişeyler yapmak çok külfetli adamlar max 3,5 cm yay yapmış onu aldık daha fazlası için 2000 tl lik coil almak lazım oda bu ara olmaz...
Ethem Nickli Üyeden Alıntı maşallah araç güzel ama o plakaya app lazım daha da güzel olur soyismim ahhh ethemcim gel bi ara söküp senın arabaya takıp foto cekerız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları