Türkiyede pek ragbet görmeyen bir araç , corollanın cizgiler olarak abisi gibi geliyor bana
Masallah , kazasız belasız kullanın![]()
Evet rağbet görmüyor ama arap ülkelerinde ve Amerika'da çok satıyor.Anormal bir vergi sistemimiz olmasa burda da çok satar diye düşünüyorum.Sorunsuzluk abidesi gibi bişey bu.Maşallah.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
camry amerika;da en fazla satilan araba ve cidden sorunsuz bir model..1994 model camryim 215mil de yaklasik 350bin km..Genel bakimlari disinda bana hicbir masrafi olmadi..
B.A.E olması lazım taksilerin çoğu Camry 2.4 adamlar öve öve bitiremiyorlar.Üstad orda benzinin litresi kaç kuruştu ?
Galonu (4lt) $2.65 gibi birsey..Yerinden yerine degisiyor.Dun gece NewYorktaydim orada 2.85 di mesela.
Biraz konu dışına çıktım galiba birazda merakım var k.bakma turbo&quattro.Orda hayat ucuzzmu? Yoksa burdanmı öyle yansıyor? Ortalama maaşlı bi bekar bi V8 alıp gençliğini doya doya yaşabiliyormu?
![]()
Hayat ucuzmu pahalimi daha anlayabilmis degilimBurada calistigin surece birseylere sahip olmak hic zor degil..v8 degil v12 de alirsin..Alirsin ama...o amalar hic bitmiyor..Sadece araba icin degil genel olarak birseye sahip olduktan sonra o seyi elde tutabilmek oldukca zor..Yani tamir - bakim vs...olarak..Amerika;daki yasam sartlari ile ilgili daha onceden konusmustuk ama hepsi kavga ile sonuclanmisti..Istersen konu ac sormak istediklerini sor oradan ne biliyorsam buradaki arkadaslar ne biliyorlarsa yazsinlar
![]()
hayırlı olsun maşallah iyi günlerde kullanmanız dileğiyle kazasız belasız...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırlı olsun güle güle kullan eski plakayı buna geçirebiliyormusun?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayirli olsun yusuf kazasiz belasiz .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Hayırlı olsun eskiyi verince yenisiylemi değişiyorlar
Oralarda audi volkswagen pek tercih edilmiyormu ab,den kim foto yolladıysa nerdeyse hepsinde toyota var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)