Bu turbo vti ankara'da değil mi?
yıllarca sunroflu ciciv die vtı sattılar bide sattıklarının arasında 170 lik olan warsa çok bomba olur helal derim bn honda türkiyeye![]()
Sanmıyorum 170 lik değil bizimkiler ama kapak 170 lik vtec kapağı o kesin...
Her web sitesine inanmayın arkadaşlar![]()
Gökhancım tekrar maaşallah.Artık bitirince videolarını izleriz.Merakla bekliyorum.
Güzel.......
Gökhan seninkinide böle görmek isteriz...
Araç baya sleeper olmuş dışardan ama önde ki panjur accent gibi göstermiş aracı... Bence içi boş olan Mugen panjurdu galiba o daha hoş duruyor . Vti+turbo specleride görmek isteriz![]()
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
tam bir sleeper..dun aem ile ayar yaptık, daha doğrusu gokhan yaptı ben kullandımgerçekten cok iyi oldu... maşallah diyelim
Kazasız belasız promlemsiz kullanımlar diliyorum. Videoları sabırsızlıkla bekliyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
videoları beklıyoruz
www.honda-tech.com
arkadaslar konuyu deneme ayarlarsın diye acmadım ben kaldiki arabanın sahibinin bir mesajı bile yok ama siz deneme ayarladınzı bile ne kadar samimi arkadas olursanız olun sahibi dısında bu konuların konusulmasını dogru bulmuyorum ilgili mesajları siliyorum isteyen arar konusur sahibi ile denerse dener bunu ayarlamanın yeri bu konu degil kanımca.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)