oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Keşke tampon çıtalarını iptal etmeseydiniz Maşallah eyw kardeş...1 yıldır aynı ya değişiklik olsun biraz
Dikkat VAF V-tec 34 VAF 38 07 VAV 77 07 VHM 20 07 VCM 11 07 VHR 77 07 VFV 09 07 BRH 47 07 VHK 24
caprio55 Nickli Üyeden Alıntı plakası yeter eyw kardeş geç oldu biraz şimdi bi plaka bastırdık ama yetişmedi eksiklikleri tamamlayalımda son hali ve plakasıyla resimlerini eklerim
Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı maşallah güzel bir vti Allah kaza bela vermesin .. Allah razı olsun kardesim sagol varol..
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı bagajda çıta vardı zamanında , sinan mı söktü? maaşallah , pırıl pırıl ama yine diyorum , bir takım siyah paçalık şart Sinan sökmüş bize iş çıkartıyo iste daha yeni vakit bulabildim biraz değişiklik olsun dedim paçalık takabiliriz denemek lazım abicim
Çok İyi Duruyor Maşallah.Kazasız Belasız İnş.
Maaşallah Vav a..
Maşallah güzel olmuş kazasız belasız yanlız bagaja çita takmayın ve ön panjuruda boyatın.
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Çok İyi Duruyor Maşallah.Kazasız Belasız İnş. Allah razı olsun kardeş tşkler.
ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı masallah cok güzel duruyor sagol kardesim eyw tskler
G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Maaşallah Vav a.. Teşekkür ederim kardes saol varol..
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı maşallah 10krktr Eyw Tskler..
me106R Nickli Üyeden Alıntı maşallah Eyw kardeş sağol..
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı Teşekkür ederim kardes saol varol.. Araç dedman tarafında mı duruyor gündüzleri?Görmek isterim vav ı bi vtec açarken..
G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Araç dedman tarafında mı duruyor gündüzleri?Görmek isterim vav ı bi vtec açarken.. Yok Kardeş Kumluca da oturuyorum hafta sonları geliyorum sadece ***** çalışıyoruz
yaz geldi arabalar çııkmaya başladı, maşallah =) kazasız belasız kullanın =)
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı Yok Kardeş Kumluca da oturuyorum hafta sonları geliyorum sadece ***** çalışıyoruz Anladım kolay gelsin..
G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Anladım kolay gelsin.. tşk ederim saol kardeş antalyada karşılaşırız bi gün
bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı yaz geldi arabalar çııkmaya başladı, maşallah =) kazasız belasız kullanın =) sağol kardeş ALLAH razı olsun tşkler.
Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı tşk ederim saol kardeş antalyada karşılaşırız bi gün Tabi neden olmasın görüşürüz siz geleceğiniz zaman bana mesj atın ordan konuşuruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları