Çoktemiz gözüküyor kazasız belasız
iyi günlerde kullan.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Maşallah Kazasız Belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekler için,,,,,,,,,,,evet tolga yolum uzun baya,, arabayı sıfır almıştım ama garantiydi felan pek ellemedim başlarda,,şimdi garantimde bitti,,,işte öle çok abartı bişeyler yapmıcam ama motorda chip düşünüyorum,,,dışarda ise yay,jant,lastik,,sonrasında belki steinmentz aksesuarlar olabilir,,,ama bunları yapmam uzun bi zaman alıcaktır tabi.......
Görkem maşallah haala ilk günkü gibi pırıl pırıl kazasız belasız inşallah... Bu arada arabayı boşalttım ben parçaların çoguda elimde işine yarayan olursa konuşalım...
kazasız belasız panjurdan başlayabilirsinmaşallah
www.honda-tech.com
teşekkürler can,,,,minimizdede yeni projeler varmış bahara bomba gibi giriyosun anlaşılan........gökhan evet düşünüyorum panjur irmsherden bakalım,, teşekkürler sanada hepimiz kazasız belasız güzel günlerde inşallah.............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)