maşallah gerçekten çok güzel..klasik olacak bir araç yakında..
Printable View
maşallah gerçekten çok güzel..klasik olacak bir araç yakında..
herşeyi ile orjinal duruyor jantından yazılarına kadar bozmamak lazım bu bebeği
Hayırlı olsun
Kazasız belasız mutlu binin.
çok güzel maşallah ilk defa görüorum 2.3 taunus
maşallah yıllara meydan okuyor
çok güzel araç maşALLAH bu arada motoru kaç hp stock?bi şeyler yapıcakmısın???
Güzel araç Maşallah..
Maşallah Kazasız Belasız.İnş. Ortaya İyi bir iş Çıkar... ;)
Maşallah çok diri duruyo...motoru yeter ama... :) bende de Taunus GTS var...
Allah Kaza Bela Vermesin...
maşallah:D kafanızdaki işlemlerden sonra çok daha güzel olacağına şüphe yok.. v6 (Y)
maşallah çok diri duruyo.kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız
kesinlikle herşeyi ile orjinal olarak toplamanı öneririm bende çünkü coupe olması nedeni ile tam bir klasik
sağolun arkadaşlar benim düşüncemde orjinal olarak toplamak dediğiniz gibi bu araç üzerine yapılmış bir çok turbo var ama orjinallik kalmaz ki coupe olması çok büyük bir artı bence
zaten üzerinde granada motoru var ve aralarında ki ağırlık nedeni ile bu araç 400kg a yakın hafif ki kasaya fazlası ile yetiyor tek canımı sıkan konu 4 vites olması ama ustanın dediğine göre alman şanzuman olduğu için sorun çıkartmayacak inşallah
üzerinde orjinal panel var üzerinde şase numarası boya kodu falan var o yüzden rengini değiştirmekten vazgeçmek üzereyim orjinal boya kodu olsun istiyorum
bende bitane de GTS var ama aralarında dağlar kadar fark var :D
babamın üstün bilgilerine başvurdum 114 ps olduğunu söledi şuan tam bi randuman alamıyorum motoru yapan usta siboplarda boşluk bırakmış tam istediğimiz gibi bi ayar yapamıyoruz
inşallah biraz daha elim bollaşır ise keyfi motoru açtırıp baştan rektefiye ederek adam ederim diye düşünüyorum
tabi o zmn bişeyler yapar mıyım bilmiyorum kıyamıyorum açıkcası
Gayet temiz orjinal bi araç kazasız belasız sürüşler
çok orjin duruyor valla.Motoru ilerde güzelce bi rektefiye edin hiç ellemeden güzel güzel binin bence.Maşallah
kocaman maşallah gerçekten çok güzel :)