kazasız belasız kullanman dileğiyle
Printable View
kazasız belasız kullanman dileğiyle
kaç yapıo buu:D
ölü beygirlerin dirilmesiyle makinede dirilecektir
bugün sınavlarım bitti ankaraya geldim babam 26m dif ayarlayacaktı 31/9 yanlış hatırlamıyorsam artık kaç yaparız deneyeceğiz :D:D ölüler diriliyor yavaş yavaş
benim araştırmalarım aracın 114ps olduğunu gösteriyo senin dediğin aynı motorun değişik bi versiyonu
maşallah çok güzelmiş bunun sesi de cok canlıdır şimdi
nerden buldun yav maşallah çok güzel araç. kazasız belasız. :)
Maşallah güzel duruyo.Hiç sedef filan yapma orjinali neyse o yapılsa daha iyi olur bence
Hayırlı olsun. Üzerinde yapmak istediğiniz bütün değişiklikleri gerçekleştirirsiniz inş.
Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve fikirlerinizle iyi bi yere geleceğiz inş:D
eksozu nasıl bişi yapsak bilmiyorum
maşallah tank gibi. allah kaza bela vermesin...
aracımı toplamaya başladım kaporta macerası bitti sonunda...
p.tesi itibari ile boyacıya teslim etmiş bulunuyorum ama hala renk seçemedim uff :S
bayrama inşallah elimde olacağına inanıyorum
orjinal rengne boyatmalisin bence dostum. orjinal rengi haricinde boyatacagin her renk bu klasik ve orjinal arabaya ihanet olacaktir.)
haklısın benim aklımda da o var ama ya biraz açığı ya biraz koyusunu düşünüyorum bu renk bana göre diil :D
siyah. kesinlikle siyah...
bencede siyah güzel durucaktır offsetli bir jant ve alçalttığın zaman tadından yenmez.Eğer yok ben orjinal kullanıcam diyorsanda yine siyah derim.
arabam dün sabah itibarı ile boyadan çıktı perşembeye kadar döşemeleri halledilir ise bayrama elimdeeee :D
renk açık gül kurusu
hayırlı olsun
maşallah tertemız duruyor
Süper Süper Süper :D Coupesini İlk Defa Görüyorum Açıkçası O Motorla Baya Bi Güzel Gidiyordur :D
mk2 2.3 v6 turbo cokca var yurtdısında turbo gırılınce canavar otesı bı makına cıkar ortaya turbo gırmeyeceksen bı anlamı olmaz garret kit sart bu bebege...