çok teşekkür ederiim :)
Printable View
çok teşekkür ederiim :)
maşallah övgü.... turbosuz haliyle denemeler yapmışdık..:) koltukların arasındaki pet şişeleri merak ettim ben:):)
Saatlerin iç renk ile uyumu hoş olmuş , direksiyonuda beğendim , güle güle kullanılsın :)
Mertcan uğraşmayı sever o işlerle :D eline sağlık
günden güne güzelleşiyor ve daha güçleniyor gibime geliyo :D güzelleştigi kesin ama gücleniyor mmu ki =)
hangi konuda sinan abi görsel mi motor mu :D
aydınlattıgınız icin tesekkurler =) merakla bekliyoruz new setup ları
masaLLagi war kazasiz belasiz sürüşLer diLerim bu arada neden rovera turbo takmayi tercih ettin başka bi araba değiL ?
bu tarz bir soru çok garip bence.. sen neden focus a biniyorsun? almışım yapmışım benim zevkim benim tutkum kalkıp da neden onu aldın gibi birşey sorulur mu insana :confused: böyle bir soruya nasıl cevap verilir acaba? ben 4 sene önce turbo taktığımda aracına turbo takıp gezen yok denecek kadar azdı. ilk aracım çok severek aldım ve asla ama asla vazgeçmem, aşığım ona, motoru da standartta da çok iyiydi turbo olunca tahmin bile edemessin.
beğendim aldım, seviyorum, turbo taktım ve inanılmaz bir güç elde ettim ve çok şükür hiç bir arıza dahi çıkmadı.. neden rover soruna daha ne kadar aydınlatıcı bir cevap olur bilmiyorum :icon_wack
mgf le işletim sistemleri farklı ama zaten sağlıklı bir turbo uygulaması için harici satılan işletim sistemlerinden almanızı tavsiye ederim, ya da basit bir safc ile bile beyini kontrol etmek mümkün.
TR de hatta yurtdışında da mgf in motoruna turbo takan birine rastlamadım. eğer siz böyle bir girişimde bulunacaksanız her türlü yardımcı olurum. ;)
mgf in motoru arkda olduğu için turbo takarken motorun ısnmamasına dikkat edilebilir, soğutma sistemi iyileştirilebilir. aklıma gelen ilk şey bu. onun haricinde işi bilen eller tarafından turbo takılırsa ve büyük bir şanssızlık olmazsa hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. :icon_tup:
kazasız belasız ovgucum lastikler ve on arka tampondan sonra tam sleeper olucak bayan avcı :D
bana da soruolar "neden megane arabasına turbo taktın" die:) bosver farklı olmak iyidir ;)
mgf ye turboyu ankara'da karaca motorsports nurettin usta yaptı. araba yürüyordu ama sanırım işletim sistemi adına birşey yapmamışlardı. sanırım beyin konusu biraz problemli, bir diğer nokta da mgf lerde vvc. vvc'nin turboyla uyumu pek sağlıklı olmuyor galiba, yapılan bir bi vvc de benim bildiğim 1.6 kapağı kullanıp vvc'yi iptal ettiler. 1.6 kapağı mı kullandılar tam emin değilim ama vvc iptaldi