ilk defa rover turbolayan goruorum kazasız belasız :)
Printable View
ilk defa rover turbolayan goruorum kazasız belasız :)
Güzelmiş hayırlı olsun...
Ne durumda bu ufaklık bakalım ozledım valla ugrasmayııı ben gelınce elımde kurtulamıyacak valla GRU :d
gru bitsinde bi deneyelim artık yıllardır bekliyorum :D
tabi sinanlada deneyeceğiz ;)
övgü cok guzel olmus araban kazasız belasız binmen dilegiyle :)
Allah kazasız belasız hayırlısı ile kullanmak nasip etsin
Body kiti jantları motoru herşeyiyle güsel bir arac Maşallah araban cok tatlı iyi sürüşler :D
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar :) cümleten kazasız belasız jandarmasız polissiz binmek dileğiyle .. :)
kazasız belasız
custom stroker derken kranktamı custom yoksa sadece pistonla oynanarakmı yapıldı acaba?
bence bitmeden deneyelim çünkü sonu yok bu işin
onu da yapayım buda olsun ben 1,5 senedir bişey yapamadım öyle duruyor araba..en son sinanla denediğimiz gibi yani işte denersek sizin yaptıklarınız işe ne kadar yaramış onu görürüz..neyse bekleyelim bakalım sene geçti zaten, kolay gelsin umarım istediğin gibi olur ;)
bak kızcam şimdi ne demek istiyosun :soru: şu anda GRU ya güçlendirmek adına bişey yapmadım ki. forged piston taktım sadece bar açarsam falan daha güvenli olsun diye.
ayrıca 1,5 senedir seni ne gördük ne konuştuk. karşılaştık mı bi kalkışta ya da karşılaştık da ben mi denemedim ; hayır.
ee zaten numara vesaire de yok denemek için konuşup sözleşmedik de.sadece forumdan deneyelim dedin. yanlış düşünmesin kimse. :icon_tup: