hayırlı olsun yeni turbo...umarım sorunsuz bir şekilde uyum sağlar ve kullanırsın..
Printable View
hayırlı olsun yeni turbo...umarım sorunsuz bir şekilde uyum sağlar ve kullanırsın..
gru gru gru gru gru çufff :)
kastım sıpekçiler buyrunnn :)
bizde kıskanclık olmaz ovgucum mutlu oluruz gru hızlandıkca...
kawga etmekten vakıt bulamıyosunuz demıssın ya, bak ne gusel bız burda cocuk eglıyoruz sızde sınanla dedıkodu yapiyosunuz ei oluyo:D
ayrıca ıntercooler kıskanmak nasıl bı fantezı onuda cozemedım:d
ayy tünay yani herşeyi de ciddiye almışsın geyik heralde kıskandınız demem..
sen walla ii alışmışsın hemen tartışmaya girmeye hazırsın.. :)
herneyse.. haftaya GRU nun yeni turbosunu takıyoruz, inşallah herşey süper olacak :)
Sky ve serencebey teşekkürler..
hadi bakalım bekliyoruz GRU yu merakla şöyle 1,5 bar falan yakışır :)
Cok guzel olucak gru ... Alırım ama anahtarını :) 2000 turbo mazot yani :D
başarcım evet inşallah GRU çok güzel olcak.. :)
pişt bu arada alırım anahtarını falan nooluyo. anladım Lacettiyle kapışmak istiyosun, ama madem anahtarına, o zaman drift yarışması yaparız :p lacetti vs senin araba.. bak o zaman anahtarı kim alır bi düşün :rolleyes: :p :D
Başar hiç şansın yok olm deneme hiç :D
dedim ya hele bi takalım da.. ama pek bar açma taraflısı değilim.. açsam şimdiye kadar açardım, 3 yıldır 0,7 - 0,8 i geçmedik.. ama belli olmaz belki 1 bar basarım :icon_tup: yaa dur bak heyecanlandırma daha takmadık bile yeni turboyu.. yakında yeni haberleri yazarım..
övgü kaç hafta oldu buluşmadan beri hala gelmedimi yaw?hadi artık takta bakalım bi ne olcak ne bitcek??
turboyu takınca nasıl oldugunu bizlerle paylaşmayı unutma;)
bekliyoruz yeni haberleri..böyle giderse bende rover alcam wala benimkini satıp :D
kazasız belasız bınersın ınsallah,sadece jantları begenmedım. RPF1 lerı severım ama bu arabaya olmamıs