Alper bir yanlışlık olcak ben bugün hiç Turan Güneş'in oraya gitmedim kardeş zaten tampon da stock, kimin arabası ki senin gördüğün acaba :soru:
Printable View
Alper bir yanlışlık olcak ben bugün hiç Turan Güneş'in oraya gitmedim kardeş zaten tampon da stock, kimin arabası ki senin gördüğün acaba :soru:
bi tane daha var S plaka belki odur
hadi ya.. plakadan diilde enkei jantlardan senin araba sanmıştım..:p neyse çok güzeldi ama böyleydi
http://img19.imageshack.us/img19/99/honda01ne1.jpg
alper harbiden guselmiş beahhh
o araba baska fifty tuning yeni bitirdi veilside die geçen tanpon galiba
o arabanın plakası ne koray? merak ettim nasıl durdu acaba?
şşşş yahu S2000 konusu mu bu :P GRU kızcak haa!!
google a veilside yazarak buldum bende zaten bu resmi.. istenbulda fibercilerde wardı ama ankarada ilk defa gördüm.. güzel olmuş olmasına ama fifty falan diyince soğudum birden.. şimdi herkes takar bunu.. ferrari tamponu takıyılardı ya her arabaya fiftyde bu da öyle olur bence..
neyse konuyu çok dağıttık pardon..
konuyu toplayalım gru çok guzel arabamaşallah kazasız belasız cezasız gezer işallah :)
arkadaşlar yeni bir turbo aldım.. yolda şu anda yarın elimde olacak..
GARRETT GT SERİSİ CUSTOM SPEC turbo :)
ve yine yeni custom front mount intercooler araca monte edildi... geriye ne mi kaldı?
race? :P
yalan yahu,
ben hic yuruyen gormedim :D
evet front mount front bump yazmışım heyecandan heralde.. ama anlaşılmıştır ne olduğu ha ön ağıza ha ön tampona pek fark yok yani..
GRU yu görürsünüz umarım yani biz de sizi görmüyoruz, siz de GRU yu.. ee sanırım siz forumda kavga etmekle çok meşgulsünüz :P kimseyi görcek vaktiniz yok pc başında oturmaktan :P
yeni turbom geldi söylemesi ayıp :) Garrett GT serisi custom spec.. bu hafta takcaktık ama maalesef Satılmış Usta nın çok işi varmış haftaya kaldı :( onun sabırsızlığı içindeyim.. haberler böyle..
sevgili dostum Mertcan, walla pek özledik seni hele GRU senin ayarlarını bekliyo :)
turbom geldi, manifold yapcaz klimayı iptal etcez.. işimiz çok keşke sen de olsaydın da beraber yapsaydık.. ama olsun sen dönünce GRU seni hıphızlanmış bi halde bekliyo olcak inşallah :icon_tup: öperiz yanaklarından, rahat günler geçirmeni dilerim.
haa ayrıca insan bi hayırlı olsun der aaaa kıskandınıs mı yoksa aşkolsun :)