ramo si Nickli Üyeden Alıntı bende çok atırası olan bı araç maşalla tesekkurler abii hatıralarıı duymak ısterımm ama
cuprata Nickli Üyeden Alıntı çınar altından hatırlıyosun hakan abii..ulukanla hakan abilerin yandaydık sonra b.evler otoparka gectık.. ordan hatırlarsın beni unutuosun ama
"Wagen"thusiast
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı beni unutuosun ama en unutulamıcak adamı unuttuk tühhh:k.bakma abiii bi an dalgınlıga geldıı senınle abi kardeş sayılırızzz. BOB 77 - BOB 11 hehe
cuprata Nickli Üyeden Alıntı ewet bilinen bir araç. 2 senedir bendee kardeşim çok güzel bir araba almıssın Allah kaza bela vermesin
Renginden olsa gerek cok begendim ya allah kazalardan belalardan korusun.
eser Nickli Üyeden Alıntı kardeşim çok güzel bir araba almıssın Allah kaza bela vermesin tesekkurler abii
Allah nazarlardan saklasın cpk gusel kazasız belasız bın ısallah
muratın eski arabasıydı allah kaza bela vermesin kazasız günlerde binmen dileğiyle...
Nires Nickli Üyeden Alıntı muratın eski arabasıydı allah kaza bela vermesin kazasız günlerde binmen dileğiyle... aynen abii murat abinindii iyi dileğin içinde tesekkurler
vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Allah nazarlardan saklasın cpk gusel kazasız belasız bın ısallah tesekkurlerrr..
Maşallah sürekli kapımın önünden geçen bi araç Allah kaza bela vermesin
Çok tatlı rengii
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Maşallah sürekli kapımın önünden geçen bi araç Allah kaza bela vermesin tesekkurlerrr.. cennette oturuyosunuz galıbaa
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Çok tatlı rengii tesekkurlerr
vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Allah nazarlardan saklasın cpk gusel kazasız belasız bın ısallah tesekkurlerr.
maşallah maşallah
Only Flying is Better...
Maşallah çok güzel bir araç... sahibinden de incelemiştim. Allah kaza bela vermesin...
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı maşallah maşallah tesekkurlerr kaan abii
leader_T Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel bir araç... sahibinden de incelemiştim. Allah kaza bela vermesin... tesekkrlerrr... allah herkeze daha iyisini nasıp etsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları