cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
videoo beklıyoruz
Bu arabayı canlı gçrmüştüm kompresor motoru ile kalkıyor sahibi öyle demişti çok güzel güle güle kullansın
video gelecek işallah siteyi daha cozmedim nasıl eklicem filan araştirim aksam eklerim beyler yada link koyarımd
arkadaslar facebookta ekleyebilirsiniz...detaylı resimler videolar var.yeni fotolarınıda cekip sizlerle paylasacaz...
deniz_157@hotmail.com
jo3hahn@hotmail.com
arkadaslar bu arada altını çizerek birsey soylemek istiyorum aracın başlıgı ''TRD de tek Ae101'' yazıyor TR de tek diye absürt bi iddaamız yok bide TRD ninde anlamını bilmeyen arkadaslar varsada onunda acılımını yapim Toyota Racing Development...butun arkadaslara yorumları için tsk ediyorum...
Ben bu sistemi anlamiorm ya salincaklarin altina bsey takilip sadece arabayimi kaldirio yoksa komple suspansion sistemimi deisio anlamiorm. Yani bu arabanin bu kadar inmesi icin nasil bi yay lazim ki. kisa yay kullanilirsa araab yukseldiginde yay yerinden cikmazmi ?
Bunun sistemini biri aciklasa ne kadar saglikli yada degil anlariz.
Mapped by DR.ECU
mehmet sanki beni cok tanıyormuş gibi konuşmuşsun ama ben seni tanımıyorum burda onemli olan air suspansion coralla ae101 e tak istersen reno12ye tak ozaman her takan trde tek diye konu açsın saçma senden once bu sistemi takanlar oldu ayrıca facebookta bordobir ae101 videosu vardı air suspansionlu tr de ?? gördğn mü onu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)