bomba olmuş bombaarap style
hakikatten çok beğenedim ama aracın dış görünüşü biraz daha sadeleştirlmeli bence
körük olayı iyi omluşda 2.500 tl ciddi rakam valla
emeğinize sağlık indir kaldır süper olmuş
![]()
bomba olmuş bombaarap style
hakikatten çok beğenedim ama aracın dış görünüşü biraz daha sadeleştirlmeli bence
körük olayı iyi omluşda 2.500 tl ciddi rakam valla
emeğinize sağlık indir kaldır süper olmuş
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bU fx tamponu getirtme işi 2 sene önce aklımdaydı ama imkanım yoktu getiremedim inşallah bu sene getirecem![]()
bir kaç sene önce izmirde bi si de vardı beyaz renkte adam kendi yapmıştı hatta dergiye falanda çıkmıştı
sistem güzel gercekten
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bence 110 gun bekledıgıne deqer 10 numara bı tampon kardeşim bu kazasız belasız yenı fotoları paylas hemen bayıldım tampona
galiba buldum yuuppi..))
Mahş çok güzel olmuş. Sistem takılırken vs foto yok mu hiç benimde benimde merak ettiğim bir sistem bu doğrusu. Eksileri neler bu sistemin ? Çok fazla yaylanma oluyor mu mesela bu sistemde ? Bu sistem spor yay varmış gibi sertleştirmiyor sanırım arabyı o yüzden soruyorum ?
Kazasız belasız...
Teşekkürler.
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız. 4 lastiginde ayrı kontrol edilmesi ayrı güzel olmuş. Malzeme olarak ne kullanıldı aydınlatırsanız sevinirim. İzmirdeki apacheyle civic'i yapan usta aynı usta ikisininde aşamalarını yakından gördüm apachede normal körük kullanıldı amortisör ve yay çıkartılarak haliyle sadece körük oldugu için yüksekken çok esnek ama oldukça konforlu alçakkande oldukça sert.Civic te daha farklı olarak kendinden amortisörlü bi körük kullandı tabi biraz işlem yapması gerekti ama istenildigi zaman söküp direk orjinalleri kullanabiliyor.
güncelllllll
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)