kalite,zevk....
kalite,zevk....
ya buarada ben bişiyi söylemiyı unuttum plakanın yeri duruşu bi garip ya acil değişiklik istiyor
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
ewet bende plakanın normal yerine takılması taraftarıyım.. araba çok güzel buarada.. ama acaba bursada bitane wardı eskiden dergilere falan çıkan.. jantlar da onunkine benzio bu o arabamı??
yorum yazan herkese cok tesekurler jantlardaki cizgiler bundan 1.5 yıl önce yapıldı ozman kimsede yoktu ama benim halen hoşuma gidiyor egzost standart sade orta susturucular iptal plaka konusundaysa normalde plaka yok yani gördüğünüz yere sabit değil istediğimde yariyle birlikte sokebiliyorum o gun öyle denk geldi herkese tekrar tesekkurler
Ön dil işe yarıyordur ama görüntü hoşuma gitmedi o kadar... Direksiyonda pek yakışmamış bence. Onun haricinde güzel olmuş...![]()
Renk değiştirme imknaı olsa Hondaya beyaz daha çok yakışıyor...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
aracı ankarada gördüm gercekten maşallah serıtler yakışmış![]()
www.honda-tech.com
arabanın orjinal rengi bildiğiniz si mavisiydi bursadaki si nin jantlarıda bundan deildi onun üzerindede cok hoş bir body vardı. o aracın tarzıyla bu cok farklı artı o arabanın rengi babyblue die gecior
Süper olmuş çok şık.
Kazasız belasız günlerde kullan.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
çok teşekkurler arkadaşlar hepimiz için geçerli bu iyi dilekler jantların üstündeki çıkartma 2-3 ayabir yeniliyorum onları![]()
o şeritleri bende senın gıbı yenıledım ama sonu yok bı cüzi parayla boyattım daha hoş oldu lastıkler sökmeden bu işi yaptırabılırsın fotolar garajda![]()
www.honda-tech.com